SFD.pl Doping

Dodaj odpowiedź

zły odblok

Wysłana -
Witam prosze o pomoc, zle odblokowalem sie. Prosze podajcie mi co powinienem przyjac aby przywrocic organizm do normy. Dziekuje za kazda podpowiedz.
Parametr Wartość Jedn. Norma
Estradiol <18.35 â [pmol/l] 28 - 156
Estradiol (jedn.tradyc.) <5.01 â [pg/ml] 7,63 - 42,6


Parametr Wartość Jedn. Norma
FSH 2.14 [U/l] 1,5 - 12,4


Parametr Wartość Jedn. Norma
Prolaktyna 141.4 [mU/l] 98 - 456


Parametr Wartość Jedn. Norma
LH 1.17 â [U/l] 1,7 - 8,6

Parametr Wartość Jedn. Norma
Testosteron 1.34 â [nmol/l] 9,9 - 27,9

Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?

sylwia i emil Indywidualne plany dietetyczne i treningowe Sprawdź więcej
Wysłana -
Zacznij od ankiety działu.
Trzeba będzie powtórzyć odblok
Wysłana -
1. WIEK: 29
2. WAGA: 98
3. WZROST: 178
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4 lata
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: test,tren,turinabol, wino, kilka cykli
8. TRENING: siłowy
9. CEL CYKLU: odblok
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: sierpien 2017
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB PO ROSTU OWŁOSIENIA: tak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
Wysłana -
Mogl bym prosic o rozpisanie takiego odbloku aby wszystko wrocilo do normy? bardzo prosze o pomoc
Wysłana -
Ankiete sie wypelnia!
Jak wygladal cykl dawki i tygodnie?
Jak wygladal odblok?


Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2018-02-19 19:30:04
Wysłana -
ankiete to się wypełnia to po pierwsze
kolejne kiedy skończyłeś cykl?rozpisz ten cykl i jaki był dokładnie odblok ?
z kiedy to sa badania?
który to był twój cykl?
Wysłana -
badania z dziś, cykl skonczylem w sierpniu. prop 150 eod, tren hexa 75 eod. to ostatni cykl, cykl ta byl moj 4 i raz wino solo.
Wysłana -
dziekuje za zainteresowanie i pomoc
Wysłana -
cykl ok 2 miesiace, poprzedni z rok wczesniej
Wysłana -
Badania podjalem bo ogolnie zle sie czuje, libido ok ale penis nie jest tak twardy jak byl itp
Wysłana -
edytuj posty
kij już z tym jak robiłeś pct
masz bloka po całości ,strasznie długo zwlekałes z tym teraz

osobiście to bym to rozegrał w ten sposób że zrobił bym cykl na testo solo i później dobre pct
Strona 1 z 9
Dodaj odpowiedź