WawRick
Panowie podczepie sie: mam wyniki FSH 9,87 (1,5-12,4) LH 11,2(1,7-8,6) ZA WYSOKIE, ESTRO 10,8(11,3-43,2)ZA NISKIE, PROL 206(86-324) TEST 522 (249-830), jestem czysty od 3 lat, tylko leci ashwaganda i witaminy, dieta żo... co może być powodem takich wyników? czuje sie dobrze, tarczyce mam ideal...moge wchodzic na cykl czy lepiej skonsultować sie z lekarzem?
nie podczepiaj sie tylko zalo swoj tenat z ankieta dzialu