Krążę po orbicie niczym hiv po prostytutkach :)
...
Napisał(a)
Jak ważymy z kością czy bez?Wiadomo że ważymy przed obróbką , są zapisy na nutritiodata ze skórą i bez, ale nie wiem czy kość wy*ebać przed ważeniem czy po upieczeniu i obgryzieniu :D
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
jak masz podane udko to razem z kością, masz też w tabelach, mięso z ud kurczaka to już jest bez kości, kość aż tyle chyba nie waży by były jakieś spore przekłamania
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
aha dzięki , to zważę przed pieczeniem wszystko a po op******eniu zważę kości i hoooj
Krążę po orbicie niczym hiv po prostytutkach :)
...
Napisał(a)
Ja od zawsze ważę w całości a po zjedzeniu odliczam kości , skóry i chrząstki - nie wiem czy dobra metoda , ale nie jem tego codziennie więc jakaś granica błedu nie spowoduje dużego zamieszania .
1
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
No właśnie to napisałem ,że tak zrobię, tylko nie wiedziałem jak to jest ujęte w tabelach żywieniowych.
Krążę po orbicie niczym hiv po prostytutkach :)
...
Napisał(a)
a ja po prostu kupuję 7-8 kg udek i obieram sobie raz w tygodniu. Zajmuje mi to około godziny, ale na początku można się nieźle zirytować :) Z każdym kolejnym obieraniem idzie coraz sprawniej :) Potem dziele to na porcje i zamrażam i mam miecho na cały tydzień.A przyjhmuje takie wartości
Mięso z uda kurczaka
100g
161,0kcal 18,3B 0,0W 9,8T
Zmieniony przez - AlfikMelmak w dniu 2018-07-13 10:59:03
Mięso z uda kurczaka
100g
161,0kcal 18,3B 0,0W 9,8T
Zmieniony przez - AlfikMelmak w dniu 2018-07-13 10:59:03
Polecane artykuły