SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ważenie podudzia

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1177

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2100 Napisanych postów 3497 Wiek 39 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 86516
Jak ważymy z kością czy bez?Wiadomo że ważymy przed obróbką , są zapisy na nutritiodata ze skórą i bez, ale nie wiem czy kość wy*ebać przed ważeniem czy po upieczeniu i obgryzieniu :D

Krążę po orbicie niczym hiv po prostytutkach :)

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132148 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460637
jak masz podane udko to razem z kością, masz też w tabelach, mięso z ud kurczaka to już jest bez kości, kość aż tyle chyba nie waży by były jakieś spore przekłamania
1

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2100 Napisanych postów 3497 Wiek 39 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 86516
aha dzięki , to zważę przed pieczeniem wszystko a po op******eniu zważę kości i hoooj

Krążę po orbicie niczym hiv po prostytutkach :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 33028 Napisanych postów 23130 Wiek 43 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 277970
Ja od zawsze ważę w całości a po zjedzeniu odliczam kości , skóry i chrząstki - nie wiem czy dobra metoda , ale nie jem tego codziennie więc jakaś granica błedu nie spowoduje dużego zamieszania .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2100 Napisanych postów 3497 Wiek 39 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 86516
No właśnie to napisałem ,że tak zrobię, tylko nie wiedziałem jak to jest ujęte w tabelach żywieniowych.

Krążę po orbicie niczym hiv po prostytutkach :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 297
a ja po prostu kupuję 7-8 kg udek i obieram sobie raz w tygodniu. Zajmuje mi to około godziny, ale na początku można się nieźle zirytować :) Z każdym kolejnym obieraniem idzie coraz sprawniej :) Potem dziele to na porcje i zamrażam i mam miecho na cały tydzień.A przyjhmuje takie wartości
Mięso z uda kurczaka

100g

161,0kcal 18,3B 0,0W 9,8T


Zmieniony przez - AlfikMelmak w dniu 2018-07-13 10:59:03
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta LOW CARB na redukcji do oceny

Następny temat

Brzuch.. Jak spalić..

WHEY premium