...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Nie jestem jakimś ekspertem ale ja wrzucam Ser Piórko - 3% tłuszczu :)
Zmieniony przez - theOX w dniu 2018-01-11 14:08:37
Zmieniony przez - theOX w dniu 2018-01-11 14:08:37
...
Napisał(a)
A ja wrzucam kazdy. Taki co mam, do burgerow uzywam cheddara z biedronki - stosunkowo niedrogi a jakosciowo i smakowo bardzo fajny.
Do pizzy, gouda zdajd ok jako podstawa a jak oczekiwane sa konkretne rezultaty to inne: mozarell, loscypek czy inne cuda.
Do pizzy, gouda zdajd ok jako podstawa a jak oczekiwane sa konkretne rezultaty to inne: mozarell, loscypek czy inne cuda.
Poprzedni temat
Pieczone kotlety schabowe by Krzyżu9218
Następny temat
Weekendowe konkursy z kuchnia SFD Grudzień 2017-wyniki
Polecane artykuły