Czas przygotowania: jeśli się wrobimy to 15min.
Produkty:
Bułka dyniowa - 50gram ( 1 bułka)
Papryka - 1 cała ( osobiście dziele czerwona - 1 listek
zielona - 3 listki)
ogórek zielony - 60 gram (połowa ogórasa)
Tuńczyk w sosie własnym(w wodzie) - 120 gram - 1 puszka
Jaja kurze - 2 jajka
pomidor - 1 cały
Oliwa z oliwek - 1,5 łyzki stołowej.
1. gotujemy jajka, a w miedzyczasie wszystko kroimy i wsypujemy do miski.
2. wlewamy oliwy i dokładnie mieszamy.
3. Smacznego. Osobiście dodaje do sałatki z 5 kawałków serka Apetita firmy Arla (dodaje fajnego smaku)
Rozkład:
Białko - 40G
Tłuszcze - 25G
Wegle - 30 G
Kalorie - 410
Pozatym że dobrze smakuje, musze powiedzieć że nie czuje po takim posiłku głodu bardzo długo (nawet podczas fizycznej pracy)
Pozdrawiam.