wszystkie dane dotyczą 100g poszczegolnych rybek
RYBY ŚWIERZE:
-Dorsz: białko 17,7g tłuszcz 0,7 węglowodany 0
-Flądra:b 16,5 t1,8 w0
-Plastuga:b17,1 t1,9 w0
-Halibut:b20,1 t1,9 w0
-Karp b18 t4,2 w0
-Łosoś b19.9 t13,6 w0
-Makrela:b18,7 t11,9 w0
-Mintaj:b16,6 t0,6 w0
-Morszczuk:b17,2 t2,2 w0
-Pstrąg Potokowy: b19,2 t2,1 w0
-Pstrąg Tęczowy: b18,5 t9,6 w0
-Sandacz: b19,2 t0,7 w0
-Sardynka:b20,6 t9,6 w0
-Szczupak:b18,4 t0,8 w0
-Śledź: b16,3 t10,7 w0
-Śledź solony:b19,8 t15,4 w0
RYBY WĘDZONE:
-Dorsz:b22,1 t0,5 w0
-Łosoś: b21,5 t8,4 w0
-Makrela:b20.7 t15.5 w0
-Pikling:b21.8 t14.3 w0
-Węgorz:b17.9 t28.6 w0
'PRZETWORY':
-Filety z makreli z warzywami: b12 t7.3 w2.6
-Paprykarz "Szczeciński":b9.9 t11.9 w7.9
-Sałatka z dorsza: b9.8 t13.9 w5.9
-Sałatka pikantna z makreli: b10.2 t13.2 w5.6
-Sardynka w oleju: b24.1 t13.9 w0
-Sardynka w pomidorach: b17 t9.9 w1.3
-Śledź rolmopsy:b8 t7 w2,4
-Śledź marynowany:b16.5 t12.6 w3.4
-Śledź w oleju: b16.4 t26.5 w0
-Śledź w sosie pomidorowym:b13.8 t9.7 w4.3
-Śledź w śmietanie: b5.5 t6.2 w4.7
-Tuńczyk w oleju: b27.1 t9 w0
-Tuńczyk w wodzie: b21 t1,2 w0
i to wszystko, pozdrawiam