Szacuny
11148
Napisanych postów
51564
Wiek
30 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
ale moge wyparzyc wrzatkiem przed rozbiciem
teraz tak probuje, niedobry i smakuje jak oliwa, bo nie dodaje soli, musztardy, itp.. , ale ma wyglad i gestosc majonezu, tylko troche bardziej zolty. A ja to i tak uzywam do zrobienia pasty jajecznej albo z tunczyka na kanapki, więc smak nei jest az tak wazny ;p
Zmieniony przez - kamil____ w dniu 2009-07-30 21:54:44
Szacuny
430
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
teraz znajdziesz różne majonezy w sklepach przestudiuj ich skład i zobacz który będzie najlepszy robia również z oliwy z dodatkiem znikomych ilości o3 (ale zawsze coś ) myślę że jak będzie umiar będzie ok