SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

langrafio biegnij...

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 136827

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 205 Napisanych postów 1361 Wiek 59 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 26204
Wiem, nie pisałam, zaraz wszystko uzupełnię a teraz obiecany przepis na rękę brulee

お元気で

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 205 Napisanych postów 1361 Wiek 59 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 26204
Proporcje są nastepujace:

お元気で

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 205 Napisanych postów 1361 Wiek 59 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 26204
1 żółtko
100 ml śmietanki 30%
5 lub 10 G erytrol lub cukier co komu pasuje

Na 5 żółtej i 500 ml śmietanki daje łyżeczkę ekstraktu z wanilii UWAGA : NIE OLEJKU z tych buteleczek tylko ekstraktu z ciemnej buteleczki a najlepiej ziarenek wyskrobanych z wanilii
Przygotowanie:
Zagrzewamy śmietankę ale tak przed punktem września zestawiamy i rozpuszczamy cukier i dodajemy wanilię
Rozbeltujemy żółtko ale żeby się nie spienilo
Jak śmietanka ostygnie to wlewamy śmietankę do zoltek mieszając
Przecedzamy przez gęste sitko do płytkich foremek, ja mam takie w których kiedyś kupiłam creme brulee w Carrefurze i są akurat. Nie wlewamy więcej niż na 2,5 -3 cm!
Przykrywamy folią przezroczystą i na parze gotujemy. Mam garnek z nadstawka, na to pokrywka. Można wykorzystać bambusowe naczynie do gotowania na parze, widziałam w ikei
Najpierw 3 min na dużym ogniu potem na malusienkim 10-20 min zależyile tam wlaliscie do tych foremek. Musi być lekko galaretowane tzn. Jak poruszycie to środek się ma trzasc. Nie do sciecia. Wyjmujemy, zdejmujemy folię, studzimy, nakrywamy folia i do lodówki. Nakrywamy folia przed włożeniem do lodówki żeby wam nie przeszło zapachami śledzia i kielbasy;)
Po wyjęciu z lodówki zdejmujemy folię i delikatnie osuszamy ewentualną wilgoć z powierzchni naszego kremu.
Posypujemy cukrem, może być zwykły biały, nie ma różnicy i palnikiem przypalamy. Na chwilę do lodówki żeby skorupka ochlodzila się.
Potem bierzemy łyżeczkę i przypominamy sobie Amelie.
1

お元気で

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 205 Napisanych postów 1361 Wiek 59 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 26204
Zalegle barki z niedzieli
1.Wyciskanie hantli skos dodatni
9kgx12/12/10×11/8
9kg×12/9×12/10×11/10×7+4
8kg-12/9-12/10-10/10-7
8kg-12/9-12/10-11/10-8
7kg-12/8kg-12/9kgx12/10kgx4
2. Wyciskanie hantli skos ujemny-maciupci
7kgx15/14/15
7kgx15/15/15
7kgx12/12/12
7kgx12/12/12
7kgx12/12/10
3. Rozpietki maszyna przedramiona
4,5×15/15/16
4,5×15/15/10
4,5×15/14/15
4,5x12/12/11
4,5kgx12/12/10
4. Wyciskanie hantle w siedzeniu supinacja
6kgx12/12/8
6kgx12/9/9+3
6kgx12/12/12
5kgx15/6kgx12/12
5kgx15/6kgx7/8
5. Wznosy przedramion bok
4kgx20/20/16+4
4kgx20/20/16+4
4kgx20/18/16+3
4kgx19/18/14
4kgx12/14/15
5. Francus hantle w lezeniu
5kgx12/11/8
5kgx12/12/8
5kgx12/12/6
5kg-12/9/5
Prostowanie na wyciagu
12kgx12/12/12 jak nizej
12kgx12/12/12 inny wyciąg, trójkąt
9kgx9/6×12/12- sznur
9kgx12/12/12 drazek trójkąt
9kgx12/11kgx12/10

Brzuch spiecia piłka w uniesionych nogach
Brzuch deska 2x60''

お元気で

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 205 Napisanych postów 1361 Wiek 59 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 26204
5.02.2018
1. Przysiad
30x5/35×5/40×5
40×5/45×5/50×2
42,5x3/45×3/47,5×3
40x5/45×5/45×5/45×5
40x3/45x4/45x2/45x2 slabo ale jakosciowo za to bylo
2. Suwnica, ciezar suwnicy 75 plus to co nizej
70×12/90×12/95×7
70×12/90×12/95×6/90×12. 95 za ciezko
90×12/12/95×8
80×12/12/90×12
70x12/80x12/90x10
3. HT
70×15/80×10/10/8
60×12/80×10/10/10+60 kgx10
80x10/9/8
70×12/12/12
70x12/12/10
4. Uginanie nog w lezeniu maszyna
19×12/20×10/10
19×12/12/12
20x12/11/7+3
19kgx12/12/12
19kgx12/12/12
5. Porodowka po10p x3 serie
A.tyłek wypiety 25kg
B.siedzenie prosto 25kg

お元気で

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 732 Napisanych postów 1984 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 192631
poproszę o fotki tego cuda chociaż śmietanka 30% mnie trochę przeraża i gryzie się z fit :D:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 205 Napisanych postów 1361 Wiek 59 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 26204
Już zjedzone. Ale nikt nie zmusza do zjedzenia wszystkich. Z podanych proporcji wychodzi 7 lub 8, jakoś tak.

お元気で

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 205 Napisanych postów 1361 Wiek 59 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 26204
Wczoraj były nogi i już wiem czemu tak się zmachałam. Bo dzisiaj jestem chora

お元気で

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
nightingal Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6518 Napisanych postów 36026 Wiek 45 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 679702
langrafia
1 żółtko
100 ml śmietanki 30%
5 lub 10 G erytrol lub cukier co komu pasuje

Na 5 żółtej i 500 ml śmietanki daje łyżeczkę ekstraktu z wanilii UWAGA : NIE OLEJKU z tych buteleczek tylko ekstraktu z ciemnej buteleczki a najlepiej ziarenek wyskrobanych z wanilii
Przygotowanie:
Zagrzewamy śmietankę ale tak przed punktem września zestawiamy i rozpuszczamy cukier i dodajemy wanilię
Rozbeltujemy żółtko ale żeby się nie spienilo
Jak śmietanka ostygnie to wlewamy śmietankę do zoltek mieszając
Przecedzamy przez gęste sitko do płytkich foremek, ja mam takie w których kiedyś kupiłam creme brulee w Carrefurze i są akurat. Nie wlewamy więcej niż na 2,5 -3 cm!
Przykrywamy folią przezroczystą i na parze gotujemy. Mam garnek z nadstawka, na to pokrywka. Można wykorzystać bambusowe naczynie do gotowania na parze, widziałam w ikei
Najpierw 3 min na dużym ogniu potem na malusienkim 10-20 min zależyile tam wlaliscie do tych foremek. Musi być lekko galaretowane tzn. Jak poruszycie to środek się ma trzasc. Nie do sciecia. Wyjmujemy, zdejmujemy folię, studzimy, nakrywamy folia i do lodówki. Nakrywamy folia przed włożeniem do lodówki żeby wam nie przeszło zapachami śledzia i kielbasy;)
Po wyjęciu z lodówki zdejmujemy folię i delikatnie osuszamy ewentualną wilgoć z powierzchni naszego kremu.
Posypujemy cukrem, może być zwykły biały, nie ma różnicy i palnikiem przypalamy. Na chwilę do lodówki żeby skorupka ochlodzila się.
Potem bierzemy łyżeczkę i przypominamy sobie Amelie.



Dopiero zobaczyłem przepis - bardzo ciekawe. Powinno smakować rewelacyjnie.

BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 205 Napisanych postów 1361 Wiek 59 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 26204
Nadal chora

お元気で

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

problem z udami

Następny temat

ProbleM z MASĄ

WHEY premium