SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

kolejne batony :)

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 11769

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 334 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 13930
Witam, oto mój dzisiaj wymyślony przepis na batoniki proteinowe :)
PS> Pewnie się niczym nie różnią od innych :)

1. 200g Płatków owsianych
2. 160g Białka
3. 80g orzechów włoskich
4. 15g kakao
5. 3/4 szklanki mleka

Wsypujemy wszystko do miksera i ostro mielimy na papkę :)
Wykładamy na blachę i wkładamy do piekarnika na około 40-50 minut aż wierzchnia skorupka się spiecze. Potem wyciągamy i jak ostygnie do lodówki. Smacznego :)

Rozkład BTW:
Baton podzieliłem na 6 porcji, na jedną porcję przypada:
27g białka
14g Tłuszczy
27g Węgli
około 340 kcal :)

Pozdrawiam

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1504 Wiek 31 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 35850
jak na masie bylem czesto je jadlem :) zayebiste sa

===> 1Polska.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
nightingal Moderator
Ekspert
Szacuny 6518 Napisanych postów 36026 Wiek 45 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 679702
Takich pieczonych jeszcze nie robiłem - czas wypróbować.

BEZ BÓLU NIE MA EFEKTÓW !!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 107 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 345
wyglądają ciekawie:P dziś wypróbuję
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 171 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 2370
robie podobne są lepsze od tych z lodówki :> Polecam

"Chłop to ma być chłop a nie szelki!"-babcia :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 341 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 4121
Pewnie będą o wiele lepsze z piekarnika (chrupiące) niż z lodówki (ciągnące), ale jak się ma sprawa z białkiem w prochu? Nie straci swoich właściwości podczas pieczenia?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 107 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 345
nie powinno - w jajku białka nie ubywa po gotowaniu :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 341 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 4121
No tak, ale jajko, a proch.. o co mi chodzi - gdzieś wyczytałem, chyba nawet tu na sfd, by nie piec białka w prochu, bo coś tam, coś tam. Nie wiem, nie pamiętam - dlatego pytam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 24 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 794
Dzisiaj na pewno wypróbuję, niezła przekąska ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 107 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 345
Xarez - nic na ten temat nie słyszałem a sporo czytam. Może komuś po prostu danie nie wyszło :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 334 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 13930
Zjadłem wszystkie , bardzo dobre :D
1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Sałatka z kurczaka z awokado i mozzarellą/fetą

Następny temat

Onion Bhaji - smaczna przekąska

WHEY premium