Wsypujemy wszystko do miksera i ostro mielimy na papkę :)
Wykładamy na blachę i wkładamy do piekarnika na około 40-50 minut aż wierzchnia skorupka się spiecze. Potem wyciągamy i jak ostygnie do lodówki. Smacznego :)
Rozkład BTW:
Baton podzieliłem na 6 porcji, na jedną porcję przypada:
27g białka
14g Tłuszczy
27g Węgli
około 340 kcal :)
Szacuny
6
Napisanych postów
341
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4121
Pewnie będą o wiele lepsze z piekarnika (chrupiące) niż z lodówki (ciągnące), ale jak się ma sprawa z białkiem w prochu? Nie straci swoich właściwości podczas pieczenia?
Szacuny
6
Napisanych postów
341
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4121
No tak, ale jajko, a proch.. o co mi chodzi - gdzieś wyczytałem, chyba nawet tu na sfd, by nie piec białka w prochu, bo coś tam, coś tam. Nie wiem, nie pamiętam - dlatego pytam