SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

hydromielony

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 3156

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 479 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4689












Joł. Po piersi wrzucam przepis na mielone robiłem pierwszy raz i mnie mile zaskoczyły.Robie bez bułki tartej dzięki czemu nie nasiąkają tłuszczem!!

potrzebne:

mięso ja mam szybnke wieprzową mieloną
jajko
przyprawy( ja daje pieprz magi sól pół kosteczki knor (cebula i pół czosnek) , ząbek czosnku)
pół cebuli(lub cała mała)
ewentualnie plasterek sera
wszystko zmiksować do blendera!
Można również dodać jeszcze paprykę surową
(jeśli ktoś nie ma to dobrze wymieszać łapami pokroić na drobną kosteczke cebulkę)
Z uzyskanej masy formujemy kotleciki:) i na patelnie rozgrzaną!!
przysmażamy z jednej drugiej strony i pod koniec smażenia kładziemy awałek serka

Do sosu pomidorowego.do garnuszka
pół małej łyżeczki masła
przecier pomidorowy
trochę wody żeby nie było za gęste
pieprz , sól czosnek i przyprawa knoor smażona cebulka (pół) na prawdę te kosteczki knoora są zayebiste:)
chwile podsmażyć


SMACZNEGO !!!!
p.s
nie wiem jak tu z BTW prosze o pomoc;)

Zmieniony przez - hydromass w dniu 2009-04-26 14:11:11

Zmieniony przez - hydromass w dniu 2009-04-26 14:11:17

Zmieniony przez - hydromass w dniu 2009-04-26 14:11:26

Zmieniony przez - hydromass w dniu 2009-04-26 14:11:36

Zmieniony przez - hydromass w dniu 2009-04-26 14:11:48



Zmieniony przez - hydromass w dniu 2009-04-26 14:13:32

Zarzywasz , wygrywasz

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 745 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7281
to tez wyprubuje :D

no pain no gain

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 263 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 5410
ja ciagle jade "tradycyjne" mielone, a tu widze takie cudo
sogacz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
przepis z dupy w barze mozna sobie smazyc takie cos gdzie zdrowe jedzenie smazone mogels to w piekarnik dac przynajmniej albo przygrilowac

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Bombowiec, a Ty kiedyś dałeś przepis na smażoną wołowinę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
tak na pamie wiesz co to ??

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 479 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4689
korwa jak bym miał teflon to bym smażył na teflonie !! ktoś może smażyć co za różnica !!??

Zarzywasz , wygrywasz

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
nie korwuj mi tutaj
bo ci ena mielone przerobie

Zmieniony przez - B-50 w dniu 2009-04-27 20:27:05

Zmieniony przez - B-50 w dniu 2009-04-27 20:27:19

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Wiem co to PAM

Ale nie czepiajmy się szczegółów

każdy usmaży na czym chce i gra
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 479 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 4689
j/w

edit a jak przestane "korwować " to dostane batona od Ciebie???

dzięki B

Zmieniony przez - hydromass w dniu 2009-04-27 20:29:21

Zmieniony przez - hydromass w dniu 2009-04-27 20:29:33

Zmieniony przez - hydromass w dniu 2009-04-27 20:39:16

Zmieniony przez - hydromass w dniu 2009-04-28 12:25:58

Zarzywasz , wygrywasz

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ciacha z WPC

Następny temat

Węglo-Gulasz [B,W.T ~125 ~8 ~180] na cały garnek

WHEY premium