Składniki:

  • 30g wafli kukurydzianych
  • 100g chudego twarogu
  • 1 jajko
  • 15 g zielonych oliwek
  • 25g szynki szwarcwaldzkiej
  • natka pietruszki

Sposób przygotowania:

  1. Jajko ugotować na twardo, obrać.
  2. Szynkę, jajko i oliwki pokroić na mniejsze kawałki.
  3. Zblendowć z twarogiem.
  4. Pastą posmarować wafle kukurydziane i posypać poszatkowaną natką pietruszki.

Wartości odżywcze:

Białko: 36g Tłuszcz: 11g Węglowodany: 27g 354kcal

Zawarte treści mają charakter wyłącznie edukacyjny i informacyjny. Starannie dbamy o ich merytoryczną poprawność. Niemniej jednak, nie mają one na celu zastępować indywidualnej porady u specjalisty, dostosowanej do konkretnej sytuacji czytelnika.
Komentarze (0)