Fitkuchnia

Pierś kaczki zapiekana z serem i warzywami

Podaj dalej

Składniki:

Sposób przygotowania:

  1. Mięso zmielić.
  2. Kapustę, paprykę i cebulę pokroić w kostkę.
  3. Wymieszać mięso z warzywami, dodać śmietanę oraz przyprawy i sos słodko-kwaśny.
  4. Przełożyć połowę do naczynia do pieczenia. 
  5. Ułożyć plastry żółtego sera.
  6. Przykryć drugą połową mięsa.
  7. Na wierzchu położyć plastry żółtego sera.
  8. Piec ok. 25 min w piekarniku nagrzanym do 160 stopni C. 

 

 

Wartości odżywcze dla całości:

Białko: 132g  Tłuszcz: 87g  Węglowodany: 15g 1372  kcal

Oceń: 0,00 / 0

Warto przeczytać

Komentarze (0)
Pasta paprykowa do kanapek

Cheat Penne z kurczakiem w sosie mascarpone

Ciasteczka owsiane