Czego potrzebujemy:

Jak wykonać:

Olej kokosowy wraz z masłem orzechowym rozpuścić w kąpieli wodnej. Dodać kakao, izolat, mąkę kokosową oraz posiekane orzechy ziemne. Wszystko dobrze wymieszać. Foremkę wyłożyć folią i równo rozprowadzić masę. Wstawić do lodówki na kilka godzin. Jak masa będzie twarda pokroić na kawałki.

W kąpieli wodnej rozpuścić czekoladę wraz z olejem kokosowym lub kremem NutWhey i udekorować michałki. Po godzinie w lodówce będą gotowe do jedzenia.

Wartości odżywcze:

Otrzymaliśmy 21 sztuk.

Każdy z nich to 103 kcal Białko 4,7g Tłuszcz 8 g Węglowodany 2,9 g.

Przechowywać w lodówce.

Zawarte treści mają charakter wyłącznie edukacyjny i informacyjny. Starannie dbamy o ich merytoryczną poprawność. Niemniej jednak, nie mają one na celu zastępować indywidualnej porady u specjalisty, dostosowanej do konkretnej sytuacji czytelnika.
Komentarze (4)
lodzianin1

Sylwia widze nie odpuszczasz. Same smakolyki.
Klasa.

1
makrosięzgadza

poczekaj na jutrzejszy sztos:) skoro mój 7 letni syn powiedział,że niebo w gębie....;)

0
dzordz90

"Olej kokosowy wraz z masłem orzechowym rozpuścić w kąpieli wodnej" - możesz rozwinąć? tzn. zalać te składniki gorącą wodą? W jakiej ilości wody?

0
makrosięzgadza

Kąpiel wodna - skladniki wkladasz do naczynia i wstawiasz do wiekszego wypelnionego wodą i podrzewasz az skladniki ci sie rozpuszcza :)

1