Fitkuchnia

Błyskawiczne gofry ryżowe

Podaj dalej

Czego potrzebujemy:

Jak wykonać:

Wszystkie składniki wrzucamy do naczynia i blendujemy. Wylewamy na dobrze nagrzaną gofrownicę. Pieczemy do momentu mocnego zrumienienia.

Jeśli Wasza gofrownica ma już nieco zużytą powierzchnię, do masy dodajcie 3 g roztopionego oleju kokosowego - wtedy gofry nie będą przywierać.

Idealnie smakują z sosami zero i świeżymi owocami.

Wartości odżywcze:

Cała porcja to 520 kcal.

Białko 21 g, Tłuszcze 12 g, Węglowodany 82 g.

Smacznego!

 

Sylwia Ratajczak

Oceń: 5,00 / 1

Warto przeczytać

Komentarze (0)
Czekoladowo kawowy pudding z maca i chia

Beztłuszczowy, dietetyczny chłodnik z warzywami

Proteinowe owsiane pancekes