Czego potrzebujemy:

Jak wykonać:

Wszystkie składniki wrzucamy do naczynia i blendujemy. Wylewamy na dobrze nagrzaną gofrownicę. Pieczemy do momentu mocnego zrumienienia.

Jeśli Wasza gofrownica ma już nieco zużytą powierzchnię, do masy dodajcie 3 g roztopionego oleju kokosowego - wtedy gofry nie będą przywierać.

Idealnie smakują z sosami zero i świeżymi owocami.

Wartości odżywcze:

Cała porcja to 520 kcal.

Białko 21 g, Tłuszcze 12 g, Węglowodany 82 g.

Smacznego!

Zawarte treści mają charakter wyłącznie edukacyjny i informacyjny. Starannie dbamy o ich merytoryczną poprawność. Niemniej jednak, nie mają one na celu zastępować indywidualnej porady u specjalisty, dostosowanej do konkretnej sytuacji czytelnika.
Komentarze (0)