sfd logo sfd sklep ikona SKLEP z odżywkami

SFD.pl Doping

Dodaj odpowiedź

Wywalony estradiol po hcg.

Wysłana -
Witam, minął trochę ponad tydzień mojej kuracji hcg, dawka 300 iu co 3 dni. Były to zalecenia lekarza po wypisie ze szpitala i zrobieniu różnych badań na mnie. Mam niedoczynność przysadki/hipogonadyzm hipogonadotropowy. Jak zwał tak zwał. Od początku obawiałem się, że wywali mi estro i zacznie się robić gino patrząc na to co mi dał w recepcie (samo hcg, bez niczego do blokowania estrów) ale zaryzykowałem i brałem tak jak zalecił. Miałem powolne wrażenie, że coś z sutami mi się dzieję i mam pierwsze drobne grudki w okolicy gdzieś pod nimi. Myślałem, że sobie sam wkręcam i psychika nie daje spokoju ale dzisiaj odebrałem wyniki krwi. Musiałem sprawdzić, czy to mój łeb szwankuje, czy rzeczywiście coś mi się tam zaczyna tworzyć. Po trochę ponad tygodniu faszerowania się tym gównem oto wyniki:

Morfologia - wsio w normie z wyjątkiem Eozynofilów, zawyżone trochę. Nie mam pojęcia co to znaczy?
FSH 0.13 mIU/ml norma 1.50 - 12.40 tutaj akurat wiadome, że będzie nisko po hcg więc luzik.
LH 0.33 mIU/ml norma 1.70 - 8.60 to samo
Estradiol 89.65 pg/ml norma nie wiadomo jaka bo chyba podali mi normy dla kobiet czyli - 7.63 do 42.60
Testosteron 8.44 ng/ml norma 2.80 - 8.80

Pytanie do doświadczonych kosków. Czy jest jeszcze nadzieja, że te zalążki gino jakie mi się zaczeło robić po tym tygodniu hcg można jakoś cofnąć lekami, czy pozostał już tylko skalpel? Jak te drugie to mi chyba ten doktorek (jeden z najlepszych w Polsce podobno) sam zafunduje tą operację..

1. WIEK: 25
2. WAGA: około 84 kg
3. WZROST: około 181 cm
4. WYMIARY: -
-biceps: -
-klatka: -
-udo: -
-talia: -
5. STAŻ NA SIŁOWNI: może z 2-3 lata ale bez żadnych skutków/progresów przez moje hormony.
6. DIETA: redukcja, szczegółów nie znam, rozpiską z dietą i ćwiczeniami była od Konia.
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: -
8. TRENING: ćwiczę całe ciało
9. CEL CYKLU: -
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: -
11. POZIOM BF%: około 18%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): typ budowy ekto, tendencja do tycia jednak to raczej wina braku teścia i hormonów
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: od 2-3 lat zauważam, że zaczynam powoli łysieć, też możliwe, że wina hormonów
15. PPM (podstawowa przemiana materii): nie zrozumiałem
16. WYNIKI SIŁOWE: -
-klata: -
-martwy ciąg: -
-przysiad: -

Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?

sylwia i emil Indywidualne plany dietetyczne i treningowe Sprawdź więcej
Wysłana -
Z tym pytaniem udaj się do lekarz , przepisał Ci lek wiec jeżeli masz jakieś wątpliwości to wyjaśniaj to z nim
Wysłana -
Pytanie było takie dosyć ogólne gdzie sporo osób mogło ogarniać takie tematy dlatego pomyślałem, że ktoś z własnego doświadczenia w walce z gino mógłby podpowiedzieć. Termin z tym doktorem mam za 2 dni, chciałem się wstepnie czegoś może więcej dowiedzieć, być lepiej przygotowanym itp.
Wysłana -
To jest dział doping - nie szukaj tutaj pomocy .Nie zajmujemy się diagnozowaniem chorób . Tutaj nikt nie podejmie się Twojego leczenia . Zreszta nie szukaj nigdy pomocy on line bo nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie .
Pozdrawiam


Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2017-06-19 22:44:15
Wysłana -
Okej, rozumiem tylko, że ja nie prosiłem o żadne diagnozowanie chorób. Bardziej pytałem w kierunku, który raczej jest tutaj dobrze wszystkim znany. Mianowicie, czy ginekomastię, która mi się zrobiła na przestrzeni tygodnia jest się w stanie jakoś cofnąć lekami jako, że jest stosunkowo świeża, czy pozostaje tylko skalpel?
Strona 1 z 1
Dodaj odpowiedź