SFD.pl Doping

Dodaj odpowiedź

Wysoka prolaktyna i estradiol

Wysłana -
1. WIEK: 24
2. WAGA: 90
3. WZROST: 182
4. WYMIARY:
-biceps: 39
-klatka: 113
-udo:
-talia: 86
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 2 lata
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: prop 8 tyg
8. TRENING: split 4x
9. CEL CYKLU: masa dobrej jakosci
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 6 miesiecy
11. POZIOM BF%: 19
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): tycia
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:



Witam jestem w 8 miesiącu cyklu na propie 100mg e2d. Od kilku dni odczuwam brak libido postanowiłem zrobić wczoraj badania i o to wyniki:

Estradiol- 90 norma- 11,30 - 43,20
Progesteron- 0,28
Prolaktyna- 31,9 norma- 4,04 - 15,20

Przed cyklem wyniki byly w normie, propa planuje ciągnąć do 12 tygodni i moje pytanie co najlepiej kupic na zbicie prolaktyny (bromergon, cabaser) i na zbicie estradiolu i jak dawkowac

Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?

sylwia i emil Indywidualne plany dietetyczne i treningowe Sprawdź więcej
Wysłana -
cabaser na prl daj z tabl i powinna byc norma a symex ze 2-3dbi po tabsie i pozniej pol tabsa e3/4d
Wysłana -
A jakie wyniki były przed cyklem ??
Wysłana -
Wyniki przed cyklem:

Fsh- 3,2 norma- 1,5-12,4
Lh- 5,9 norma- 1,7-8,6
Estradiol- 34 norma- 11-43
Progesteron- 0,31
Prolaktyna- 14,7 norma- 4,0-15,2
Testosteron całkowity- 596,20 norma- 280-800

Dodam ze samopoczucie tez spadlo troche. Zadnych objawów gineko nie zaobserwowalem


Zmieniony przez - diego1060 w dniu 2018-08-10 09:23:12
Wysłana -
to tymbardziej zbijaj jak samopoczucie slabo
Wysłana -
Ok to zrobie jak pisales cabaser 1tab. Symex 3dni po 1tab. pozniej pół tab. e3d i kiedy powtórzyć badania?
Wysłana -
Po jakiś 2 tygodniach
Wysłana -
Ok dzieki za pomoc + dla was
Strona 1 z 1
Dodaj odpowiedź