SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

WOŁOWINA W 5 MIN

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 45822

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
za***ity przepis na szybka wołowinke

250g wołowiny
przyprawa do gyrosa /kebabu
pieprz


przygotowanie
plukamy mieso
kroimy na cienkie kawałeczki
przyprawiamy
rozgrzewamy na patelni cos do smazenia ja uzwyam oliwy w sprayu albo pamu

smazymy z kazdej strony jakies 2-4 min

















w smaku miodzio jak kebab

wartosci odzywacze w przyblizeniu
b- 50g
w 2
t 8


Zmieniony przez - B-50 w dniu 2009-01-19 12:10:11

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 17026 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 105050
widzę za dużo związków Maillarda się wytworzyło ale za to dobry smak jest później Ci pokaże mistrzowskie danie a to nie powiem szybkie i dobre ale gdzie warzywa ?

Zmieniony przez - strefab4 w dniu 2009-01-19 12:14:22
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 8768 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 84418
Sa pomidory w keczupie i styka

Kiedys trzeba bedzie sprobowac bo ja wolowine robie z 1,5h
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
jak bys jadl po mistrzowsku to bys nie wazyl 40 kg lolku

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 136 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1602
ile kosztuje wolowina, ze tak spytam ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
5f za kilogram ale to w angli

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 17026 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 105050
40kg to ważyłem jak nie wiedziałeś co to sztanga

Zmieniony przez - strefab4 w dniu 2009-01-19 12:49:17
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja wiem co tam było powyżej
*****************************************
Bombowiec, ja robię tak samo, ale z wieprzem, bo na woła mnie obecnie nie stać

Zmieniony przez - studensky w dniu 2009-01-19 12:49:54
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 308 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5577
Doobry przepis ;d trzeba bedzie spróbowac ;ddd

@Bi fifty

Ty jestes kucharzem ? ;ddd Bo widze duzo przepisów.. i nawet fotka profilowa w kuchni ? ;ddd

Zmieniony przez - marycha96 w dniu 2009-01-19 13:42:05
...
Napisał(a)
Usunięty przez w0jt za pkt 1 regulaminu
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 4505 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 35524
...
Napisał(a)
Usunięty przez w0jt za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 17026 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 105050
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

pierś z kurczaka w jajku z brokułami.

Następny temat

Dusi sie dusi %-) schabik, smaczne warzywka %-) kolorowe takie

WHEY premium