sfd logo sfd sklep ikona SKLEP z odżywkami

SFD.pl Doping

Dodaj odpowiedź

Tutanabol - niskie lh, fsh, estro i testosteron poniżej normy.

Ankieta - proszę o pomoc

Wiek 42
Waga 84
Wzrost 185
Obwód ramienia 39
Obwód klatki
Obwód uda
Obwód talii
Staż na siłowni 10
Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe 0
Opisz swój plan treningowy
Cel cyklu
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Wysłana -
Witam. Jestem pod koniec pierwszego cyklu z turanabolu solo ( i pierwszego w ogóle)
1-5 40mg ed
Badania :
FSH 1,41 mIU/ml 1,50-12,40 L
LH 2,55 mIU/ml 1,70-8,60 N
Estradiol <5,00 pg/ml 7,63-42,60
Testosteron 105,00 ng/dl 280,00-800,00 L

Badania sprzed cyklu :
FSH 2,85 mIU/ml 1,50-12,40 N
LH 3,53 mIU/ml 1,70-8,60 N
Testosteron 919,70 ng/dl 280,00-800,00 H
I teraz pytanie - jechać z clomem czy jest szansa że samo wróci do normy ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogę Ciebie zainteresować:

Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?

sylwia i emil Indywidualne plany dietetyczne i treningowe Sprawdź więcej
Wysłana -
jesteś zablokowany jak sam widzisz , estro bardzo nisko ,test nisko
kolejna sprawa tak krótki cykl?nic na nim nie ugrasz
dodatkowo w takim wieku to bije się kolego testosteron
masz bardzo nisko e2 tak więc na pewno pasowało by wbic hcg i dopiero clomid
opcja 2 uratować ten cykl i wskoczyć na testa i poźniej robić pct
Wysłana -
No to ch...nia. HCG brak, jutro koniec cyklu. Za tydzień wyjeżdżam więc testo odpada... Zakupiłem tylko Clom, bo naczytałem się, że w razie coś wystarczy.
Wysłana -
Dzięki za odpowiedź lodzianin.
Wysłana -
Może jeszcze jakieś pomysły? Tak czy siak chyba będę musiał walić tego cloma solo. Ech, d.py dałem ostro.
Wysłana -
Tutaj raczej nic nie poradzisz. Lecisz clom i tyle.
Wysłana -
OK. Dzięki. Jeszcze jedno pytanie - robić dodatkowo coś z tym estro (i co?), czy skupić się tylko na podniesieniu testa a e2 samo się ustabilizuje?
Wysłana -
Nie ma co konwertować w estro więc jest mało. Tak mi się wydaje.
Wrzucaj clom i obserwuj. Za 2-3 tyg badania można spróbować zrobić.
Wysłana -
Ok. Też tak myślałem. Dziękuję
Wysłana -
Odblokowanie z takiego cyklu to żaden problem sam clom spokojnie wystarczy. Lh fsh są na dobrym poziomie (lh fsh w trakcie normalnej bomby jest na zerze) to że masz estrogen nisko jest bardzo dobre bo organizm chcąc podbić estrogen musi podbić testosteron. Ja jestem pewny że nawet bez odblokowania po miesiącu od zakończenia przygody z turą wszystko wróciłoby do normy. Okres stosowania zastosowany steryd i dawka - to co przeszedłeś z cyklem ma mało wspólnego i możesz śmiało nazywać się naturalem

Sensowność zastosowania hcg jest żadna. Cloma też nie bierz zbyt dużo ( 20 tab. 1 x dziennie spokojnie wystarczy)
Podejrzewam że robiąc cykl na hcg solo więcej byś zbudował niż na tura solo :)








Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2017-06-22 22:11:10
Wysłana -
O k....a, to mi pojechałeś Wiem, śmieszne to było (może nawet żałosne) ale sam rozumiesz - pierwszy raz, sraczka że umrę ,he,he , że się zblokuję na resztę życia itp. Następnym razem zrobię coś na poważnie i raczej nie na oralach. Dzięki za słowa otuchy i pomoc. (P.S. - z tym naturalem i HCG! - dobre!).

Pewnie tą turę bym pociągnął jeszcze tydzień (choć jak piszesz, zapewne niewiele by to dało) ale Lodzianin mnie nastraszył i złapałem za cloma.


Zmieniony przez - Żubroń w dniu 2017-06-22 23:29:24
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź