Szacuny
2
Napisanych postów
1852
Wiek
33 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
9839
Jeśli byłby sezon na pomidory to moglibyście jeszcze tak napisać, że po co z puszki pomidory.
Poza sezonem przetwory z pomidora (takie całe, pellati, soki, koncentraty itd.) to najlepsze wyjście. Pomidor hodowany w zimie itd. to lipa po całości, smak, konsystencja, wartość biologiczna, ogólnie całokształt jakości jest żaden.
dziękuję, dobranoc.
No chyba, że jest jeszcze jakiś TŻ to zapraszam do dyskusji nt domniemanej wyższości swieżych pomidorów jakie obecnie się znajdują na rynku, do tych zebranych w sezonie, ale zamkniętych w puszkach i spasteryzowanych.
Zmieniony przez - Aylar w dniu 2013-03-11 21:24:51
Szacuny
3036
Napisanych postów
51766
Wiek
34 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
349870
oho napinka u kolegi widzę na kierunek studiów, jak mniemam ledwo po obronie inżyniera piórka się nastroszyły. w zimę tej dostępnej brei raczej nikt nie jada, ale są jeszcze inne pomidory niż te nasze "tradycyjne".
Doprawiłem po swojemu i bdb.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
0
Napisanych postów
344
Wiek
36 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
6332
elegancko :) tym bardziej że można zrobić to na różne sposoby zależy kto jakie lubi przyprawy tu możliwości jest sporo, myślę że DOBRY żółty ser też może zastąpić mozzarelle :). Można dodać świeżą bazylię, szpinak lub natkę pietruszki. Kto co lubi xD