...
Napisał(a)
Jesli smaze piers z kurczaka na oliwie z oliwek i potem dodaje do ryzu czy moge polac to ta oliwa z patelni czy lepiej dac swiezej czy to niema roznicy?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
najlepiej smazyc kurczaka bez tluszczu roslinnego (na patelni teflonowej) i pic oliwe z oliwek (a najlepiej lej lniany) na zimno
...
Napisał(a)
Olej, oliwy i inne tłuszcze zmieniają właściwości pod wpływem temperatury (szczególnie bardzo wysokich). Ich pozytywne właściwości są bezpowrotnie tracone, mówi się, że przesmażone tłuszcze stają się toksyczne i szkodliwe.
Lepiej łykać oleje z łyżeczki ale i tak lepiej jeść nasiona/rośliny z których te specyfiki są tłoczone.
Lepiej łykać oleje z łyżeczki ale i tak lepiej jeść nasiona/rośliny z których te specyfiki są tłoczone.
...
Napisał(a)
ja bym ugotował i olej z łyżeczki lub do sałateczki i zdecydowanie swiezy
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
Polecane artykuły