SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

jak sobie poradzic z piersiami

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5130

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 161 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 868
Można jeszcze zrobić piersi z mieszanką chińską i z ryżem. Jeśli Cie interesuje, to mogę też podać przepis. Nie jest trudne i szybko się robi i jest bardzo dobre

zero szacunku dla formy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 9203 Wiek 43 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 29034
holman massz soga za przepis

http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 161 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 868
Dzięki Sachem
To może napiszę jeszcze o tej chińszczyźnie, może się komus przyda.
Mieszankę chińską kupujesz w markecie. Na jedną torebkę 2, 3 pojedyncze piersi. Jeśli więcej piersi, więcej mieszanki (proporcjonalnie). Mięso kroisz na niewielkie kawałki i wrzucasz na rozgrzany olej w garnku. Jak woda odparuje (mięso trzeba przemieszać od czasu do czasu :) ), wrzucasz zamrożone warzywa i podlewasz wodą (nie musi przykryć wszystkiego). Warzywa się rozmrożą i wszystko opadnie. Można dodać różne przyprawy - sól, przyprawa chińska 5 smaków z Kamisu, czy papryka - jak kto lubi. można tez dodać łyżkę lub dwie koncentratu pomidorowego. W tym stanie ma się gotować jakieś 15 minut. Jeśli będzie za rzadkie, posypać delikatnie na wierzchu mąką (trochę) cały czas mieszając, wtedy zgęstnieje. W międzyczasie ugotować ryż. Jeśli się robi podwójną porcję, także można sobie zamrozić - po ostudzeniu powkładać w pojemniczki plastikowe (na przykład po większej margarynie). Później tylko rozmrozić i podgrzewać na gazie.
Robię jeszcze kurczaka w potrawce (z warzywami), ale z tym jest więcej roboty, więc nie proponuję

Pozdrawiam!

zero szacunku dla formy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lessie ZASŁUŻONY
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 2616 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 17485
ja robię tak:
kupuję piersi na pół tygodnia lub nawet na cały, oblewam je olową z oliwek na tyle żeby przyprawy się kleiły przyprawiam wg aktualnego nastroju i trzymam w naczyniu próżniowym ( nawet tydzień się nie psują )w lodówce, wyciągając pojedynczo jak chcę upiec. Piekę w piekarniku w kuchni 20 min. Albo mozesz upiec wszystkie ale wtedy zaraz jak tylko trochę ostygną włóż do jakiegoś pojemnika zamykanego bo inaczej wyschną....

lessie...po prostu lessie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 18684 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 117415
panowie kucharze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 161 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 868
"Panowie i panie Peponent" Jak to pozory mylą....

zero szacunku dla formy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 18684 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 117415
jestem facetem ale kucharz amator
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 161 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 868
Po "panie" miał być przecinek Ja jestem kobietą

zero szacunku dla formy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 18684 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 117415
aha miło mi
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Nowa dieta cud? :o

Następny temat

problem:(

WHEY premium