SFD.pl Kuchnia SFD

Dodaj odpowiedź

Szarpana wieprzowina . Pulled Pork by Krzyżu9218

Wysłana -
Mega apetycznie wygląda. Będzie trzeba spróbować
Wysłana -
Swietny przepis
Wysłana -
Elegancko :) Lubie takie sprawy :)

Praktykuje zreszta, szynka, lopatka, karkowka...kupuje duze kawly po 2-3 kg i do gara. Dodaje warzyw, szczegolnie papryki, cebule, cukinie i ziemniaki...surowe, w calosci najczesciej oczywiscie, super wychodza z pieca :)
Wysłana -
W takim combo musi smakowac
Wysłana -
Uwielbiam. Jak ktoś niema tyle czasu, to polecam opiec mięso na patelni z każdej strony a później w szybkowarze ok 2 godzin (ja pokroiłem mięso w grube plastry, ale następnym razem spróbuję w całości).


Zmieniony przez - hawk_1987 w dniu 2017-12-06 18:59:24
Wysłana -
Mimo świątecznego obżarstwa właśnie skończyłem pieczenie i muszę powiedzieć że jest mega smacznie. Chyba po świętach trzeba będzie ostro zacisnąć pasa. Dobrze widzę to mięsko w wrapach z otrebów, z warzywami plus jakieś sosy zero.





Zmieniony przez - DamianB86 w dniu 2017-12-25 01:50:50
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź