SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Smażenie na głębokim oleju

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 365

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51563 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam, czy jeśli naleję na patelnie np 50g oleju (tylko przykład), usmażę sobie np schabowego w panierce i po smażeniu zostaje mi na patelni 30g oleju, to jeśli wliczę te 20g oleju do zjedzonego posiłku będzie ok ?.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17702 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Słabe wyjście by tyle tłuszczu wrzucać do diety., ja bym jeszcze położył tego kotleta na ręczniki papierowe i dobrze odsączył z każdej strony, a nie możesz zrobić kotleta bez panierki i usmażyć go na pamie ?

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

przyrządzanie mięsa

Następny temat

pytanka

WHEY premium