SFD.pl Doping

Dodaj odpowiedź

Samopoczucie po Clomidzie?

Wysłana -
Cykl test propionat 1-12, zakończony:

Już poszedł 1 listek Clomidu i zacząłem nowy. (Czyli 11 tabletek już) i od 2-3 dni wkręciło mi się słabe samopoczucie, ogólnie nic mi się nie chce. Nie wiem czy to po Clomidzie, czy po prostu takie sajdy po cyklu? Wydaje mi się ze niewystarczająco HCG przybiłem bo pod ręką nie miałem więcej niż jedna ampa, wiec tylko jedna poszła. 5 dni po HCG wszedłem na Clomid. Moje pytanie brzmi, czy brać ten Clomid jeszcze? Kiedy i jakie badania znowu zrobić? Badania przed Clomidem: (po cyklu i HCG)

Te samopoczucie się poprawi jak zejdę z Clomidu? Ja go mogę dociągnąć do końca bo depresji nie mam, jest po prostu niemiło po nim. (O ile to przez niego)

Prolaktyna: 9.03 (min 4.04, Max 15.20)
Estradiol: 23.44 (7.6 - 43)
FSH: 0.786 (1.5 - 12.4)
LH: 0.402 (1.7 - 8.6)
Progesteron 0.122 (0.2 - 1.4)
Testosteron: 0.619 (2.8 - 8.0) ????? Taki niski?
Również morfina z niepokojących to bardzo wysokie EOS i MON. Ujemne MCH oraz MCV.

————-

1.WIEK: 22
2. WAGA: 77kg
3. WZROST: 173cm
4. WYMIARY:
-biceps: - do zmierzenia nastepnym razem
-klatka: 105-108
-udo: - do zmierzenia nastepnym razem
-talia: - do zmierzenia nastepnym razem
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5 lat
6. DIETA:
-białko: 200g
-węglowodany: 250g
-tłuszcz: 50g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: Jeden, test prop 1-12
8. TRENING: 5 razy dziennie, siłownia
9. CEL CYKLU: Zwieksenie masy miesniowej / nabicie miesa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: Pierwszy w zyciu cykl skonczony ok. 3 tyg temu (prop 1-12)
11. POZIOM BF%: Z 20-22%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Do tycia bardziej. Nigdy nie bylem jak patyk.
13. STAN ZDROWIA: Dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB PO ROSTU OWŁOSIENIA: Nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii): Wg kalkulatora 2k kcal
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 105kg x 2
-martwy ciąg: /
-przysiad: /


Zmieniony przez - GymMuffin w dniu 07/08/2018 11:56:59
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Ciebie zainteresować:

Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?

sylwia i emil Indywidualne plany dietetyczne i treningowe Sprawdź więcej
Wysłana -
Tak brac jeszcze conajmniej 2 tygodnie . Po co wchodziłeś z odblokiem jak miałeś niekompletny sprzęt
Wysłana -
flex1976
Tak brac jeszcze conajmniej 2 tygodnie . Po co wchodziłeś z odblokiem jak miałeś niekompletny sprzęt


Chciałem zamawiać ale urwał się kontakt do typa. Bo mailowo wszystko było. Muszę znaleźć nowego dila. Wiec już poszedłem z tym co miałem. Badania zrobić po skończonym Clomidzie od razu?
Wysłana -
Jakiś tydzień odczekaj i zrób
Wysłana -
Bez hcg testo sie nie dźwignie, ogarniaj hcg jak najszybciej i powtarzaj odblok.
Wysłana -
Natan33
Bez hcg testo sie nie dźwignie, ogarniaj hcg jak najszybciej i powtarzaj odblok.


Chyba ze wlecieć na cykl znowu? Jakos od października? W zależności oczywiście czy wyniki pozwalą.
Wysłana -
Masz bloka tutaj hcg jest nezbedne
Wysłana -
I do października będziesz z testosteronem poniżej normy? Powodzenia w takim wypadku
Wysłana -
Myśle ze powinien się podnieść . Jednak jak planujesz cykl od października to po co Ci ten odblok ? Wchodź na testa i się nie męcz
Wysłana -
Ja zawsze przy odbloku pare dni mam beznadziejne samopoczucie ale przy końcu clomidu wszystko wraca do normy,tutaj zgodze się z flexem dobrze radzi
Strona 1 z 1
Dodaj odpowiedź