Twaróg
Pomidor
Ogórek
Sos włoski knorr do przyrządzenia potrzebne będą 2 łyzki wody i olieju)
Sól i pieprz
wykonanie:
Twaróg, pomidor, ogórek kroimy w kostkę (taką większą)
Wrzucamy do miski, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, a jakieś 10- 15 min przed podaniem, polewamy sosem. Wszystko mieszamy i gotowe.
Smacznego!
ciężko będzie mi ustalić wartości odżywcze bo to zależy od dodanych składników ale tak dla:
twarogu półtłustego B-15,5g, W-3,8g, T-4g.
Pomidor- B-0,9g. W- 5,2g. T-0,5g.
Ogórek-B-0,7g. W- 2,7g T- 0,1
(wszystko dla 100g produktu)
Ps. Zdjęcie dodam jak zrobie następnym razem bo dziś zapomniałam zrobić zanim zjadłam :P
w trakcie tworzenia: www.bushi-do.com.pl
Nie wstydem jest przegrac jeśli próbowało się wygrać