Wiek : 26 lat
Waga : 89 kg.
Wzrost : 182 cm.
Obwód klatki : (brak pomiarów)
Obwód ramienia : (brak pomiarów)
Obwód talii : (brak pomiarów)
Obwód uda : (brak pomiarów)
Obwód łydki : (brak pomiarów)
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej :ok.22%
Aktywność w ciągu dnia : praca
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu fbw, stretching
Cel : redukcja (tłuszczu) rozłożona w czasie
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : chyba dobry
Stosowane aktualnie preparaty : wpc, omega3-epa+dha, kompleks wit.-min., kreatyna, pomper, cutting edge, coleus forskohlii,zma
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak, ale na razie nie widzę takiej potrzeby
Stosowane wcześniej diety : przeciętnego kowalskiego, low carb, zbilansowana
Witam!
Zwracam się do Was z prośbą o ocenę ułożonej przeze mnie diety:
Wklejam 2 przykładowe jadłospisy
Dzień treningowy:
Dzień nietreningowy:
Produkty na których bazuję to m.in. - pierś kurczaka, wątróbka kurczaka, łopatka wieprzowa, szynka, schab, jajka, makrela wędzona, śledź, mintaj, olej lniany, kokosowy, oliwa z oliwek, masło klarowane, orzechy włoskie, pestki dyni, ser twarogowy, jogurt naturalny, mleko, kasza gryczana, makaron durum, ryż brązowy, biały, ziemniaki, warzywa ok. 800g dziennie przeważnie z tych bardziej alkalizujących.
Zmieniony przez - p0mp@ w dniu 2017-12-14 17:30:22