SFD.pl Odżywianie i Odchudzanie

Dodaj odpowiedź

Różnorodność jedzenia

Wysłana -
Witajcie,
Czy zupy albo sphagetti bolognese (makaron pełnoziarnisty, mięso i sos) dla urozmaicenia jadłospisu na redukcji to dobry pomysł? Jeśli tak to czy wliczać wszystkie warzywa lub sosy z których są zrobione?


Zmieniony przez - Swiezyyy w dniu 2018-01-09 23:59:17
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Ciebie zainteresować:

Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?

sylwia i emil Indywidualne plany dietetyczne i treningowe Sprawdź więcej
Wysłana -
Jeżeli wszystko będzie wpisywało się w ramy tzw „produktów fit”, to jak najbardziej. Sos to takiego spaghetti wskazane byłoby zrobić samemu, czy to z passaty czy świeżych pomidorów. Jak będzie to duża ilość wypadałoby wliczyć.


Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2018-01-10 00:06:29
Wysłana -
Sam jadam takie spagetti, sos właśnie z passaty, makaron durum, szynka do tego i przyprawy.
Wysłana -
Witaj,
Każde z tych ppotraw jest "fit" zależy tak na prawdę od składników i od porcji użytych. Zupy polecam nie jadko gdyż można naprawdę dobrze upchać kalorie i dość szybko..
Wysłana -
Warto wliczać uwzględnione składniki. Nieważne czy na redukcji czy podczas budowy masy mięśniowej - możesz spożyć taki posiłek.
Wysłana -
Sposoby obróbki zależne są od Twojego widzimisie i umiejętności w kuchni. Nie ma znaczenia, czy mięso z ziemniakami i warzywami zjesz na sucho, czy w zupie.
Strona 1 z 1
Dodaj odpowiedź