Dodatki, proporcje można zmieniać pod siebie i pod założenia swojej diety. Mozzarelle można zamienić na ser piórko itd
Warzywa mrożone śmiało można zamienić na świeżą cebulke i o tam kto jeszcze lubi
SKŁADNIKI MOJEJ WERSJI:
Placki:
- mąka ryżowa
- jajko
- kilka kropel oleju
- przyprawy (np. papryka ostra, papryka słodka, zioła prowansalskie)
- woda gazowana
Dodatki:
- udziec wołowy (mielony)
- mieszanka warzyw meksykańskich na patelnie
- pomidory z puszki
- mozzarella
- przyprawy / zioła
Przygotowanie:
1. Podsmażamy mięso, warzywa, pomidory. Potem w misce na talerzu mieszamy z drobno pokrojonym serem
2. Mase na placki blendujemy, wylewamy na rozgrzana patelnie i smażymy
3. Gdy mamy już dwie sztuki patelnie wykładamy papierem do pieczenia, układamy pierwszy placek, potem dodatki i drugi placek
4. Na nie za dużym ogniu podgrzewamy wszystko, z racji tego że nie ma tam już surowych składników to po prostu kierujemy sie tym żeby rozpuścił sie ser
SMACZNEGO
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."