tak wcinam mięso - a powyższy posiłek stosuje jako uzupełnienie pomiędzy posiłkami żeby nie opaść z sił:
1)około 9 bułka z szynką/serem albo jajka
2)około 11 danie firmowe (patrz niżej)
3)około 15 obiad czyli zupa lub mięso z ziemniakami i surówka
4)około 16 30 coś co upoluje w lodówce czasem jakiś owoc
5)około 18 danie firmowe
6)około 20 Trening (pn,śr,pt)
7)około 21 30 odżywka WPC + danie firmowe
8)około 22 30 twaróg lub tuńczyk lub jajka lub serek wiejski (czasami dodaje oliwe z oliwek ale rzadko bo mam wrażenie że coś ciężko sie trawi)
danie firmowe to właśnie ta gotowana na wodzie kasza manna +
płatki owsiane + otręby pszenne + zarodki pszenne
ale dalej czekam na jakieś przepisy
Zmieniony przez - nowy6789 w dniu 2010-06-11 18:09:40