SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pytanie odnośnie potrawy

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1198

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 96 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1679
Ostatnio spróbowałem u kolegi takiego cuda i bardzo mi posmakowało, teraz postanowiłem zrobić i jedna rzecz wzbudziła moje wątpliwości, a mianowicie ocet.

3 łyżki ocet balsamiczny
3 łyżki sos sojowy
2 łyzki oleju
przyprawy, płynny miód (śladowe ilości)

w/w są to składniki do zalewy, w której pokrojony kurczak stoi kilka godzin przed usmażeniem.

Zamiast balsamicznego dodałem zwykły ocet i zastanawia mnie jakość/struktura białka po takiej zalewie, czy jest w jakiś sposób zaburzona? Pytanie czysto z ciekawośći, od razu polecam do spróbowania :)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wysoko białkowe omlety pozbawione tłuszczu.

Następny temat

Pasta rybno-serowa.

WHEY premium