10 szklanek umytych liści szpinaku
1/2 szklanki pestek z dyni
2 średniej wielkości awokado
2 łyżki stołowe oliwy z oliwek
1 limonka, skórka i sok
1/2 łyżeczki soli
Szpinak (wcześniej pokrojony jak lubimy) jak i pestki "walimy" do michy. Oliwe, sól i sok z limonki dajemy do miseczki i mieszamy aż się wszystko ładnie wymiesza i polewamy miksturę nasz szpinak można posypać sałatke cynamonem lub dodać imbiru
B- 16g roślinne
W- 15g
T- 40g
kcal 430
Zmieniony przez - phex1337 w dniu 2010-03-20 11:18:03
http://www.sfd.pl/[AKCJA!!!]_TESTUJEMY_>_Muscle_Marinade_K_Otic_BETA_CRET_Ruthless-t731042.html
http://www.sfd.pl/[AKCJA!!!]_TESTUJEMY_REVOLUTIONS_CRACK_METHYLFIRE_P.I.M.P_BLAST_od_str_20!!!!!!!!!!!-t692330.html
http://www.sfd.pl/[AKCJA]_TESTUJEMY_1.m.r_Anarchy_FlashOver!_podsumowanie_strona_54!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-t667521.html
http://www.sfd.pl/[AKCJA!!!]_TESTUJEMY_Muscle_Meds_RX_Code_RED__300g_podsumowanie_str._22-t660467.html
http://www.sfd.pl/[AKCJA]_TEST:_LeanRevolution*AnimalRage*NapalmMuscleWarfare*Pornstar*SPIRODEX_od_9_s-t715901.html