MIA831'S PEANUT BUTTER FUDGE
1/2 cup unsalted butter (see my comments below)(1/2 filiżanki masła niesolonego)
1/2 cup natural peanut butter (1/2 filiżanki masła orzechowego normalnego)
2 ounces cream cheese, softened (ok. 56g sera kremowego, rozdrobnionego, zmiękczonego)
1 cup granular Splenda or equivalent liquid Splenda (filiżanka słodziku)
2/3 cup
whey protein powder, vanilla flavor, 2 scoops (2/3 filiżanki serwatki białkowej, 2 łyzki esencji waniliowej)
Melt the butter and peanut butter together in the microwave on HIGH for 1-2 minutes; whisk well. Whisk in the cream cheese until well blended and smooth. Whisk in the Splenda then the whey protein powder and blend well. Line a 7 x 5" baking dish with wax paper or nonstick foil. Spread the fudge mixture in the pan and chill or freeze until set. Cut into 20 squares. Store in the refrigerator or freeze.
Roztopić masło i masło orzechowe razem w mikrofali przez 1-2 minuty na wysokiej temperature, dobrze połączyć. Dodać serka kremowego i wymieszać dokładnie, aż powstanie gładka masa. Dodać esencję waniliową i serwatkę białkową. Wyłożyć formę 7cali x 5cali(nie wiem czy to w calach) papierem do pieczenia. Wylać masę i wstawić do lodówki aż zgęstnieje. Pociąć na 20 kawałków. Przechowywać w lodówce albo zamrozić.
Makes 20 pieces - 20 kawałków
Can be frozen może być zamrożone