SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Konkretny Łosoś

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3813

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 137 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2524


Siemanko

Postanowiłem dzisiaj coś dorzucić do działu. To do roboty, bedzienam potrzebne:
-100g rybci (ja daje łosia ale może to być tuna albo jaką lubisz)
-300g szpinaku (taki zamrożony najlepszy w paczuszkach)
-100g makaronu (ja użyłem durum ale każdy się nada)
-50g sera (ja używam gorgonzola ale może być inny pleśniak)
-2 ząbki czosnku ( tu nie można przesadzić co by nie zabić smaku rybki)

Wrzucamy szpinak na patelenkę do niego ser, co by się rozpuścił (powstanie taki sosik). Potem rybka i czosnek na patelnię. W tym samym czasie gotujemy makaron. wyrzucamy do michy- zayebioza. Smacznego. czas przygotowania: 15 min

B:46g
T:29g
WW:80g

... Po trupach, Do celu

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 95 Napisanych postów 16770 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 68749
fajne trzeba bedzie sprubowac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 509 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 15998
moja nauczycielka tez mówi czest " co by "
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 65 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 317
na dniach zagości u mnie ;)

Go Hard... Or Go Home

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 480
całe 300g szpinaku ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 137 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2524
tak ja robie co ty dodasz do michy to tylko zależy od wyobraźni, trochę wiecej sera nie ukrywajmy dodaję... ten przepis ma tylko inspirować i wierzcie mi lub nie że to smakuje naprawdę kozacko.

... Po trupach, Do celu

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

~~~~KURCZAK po MEKSYKAŃSKU~~~~

Następny temat

naleśniki z feta i szpinakiem

WHEY premium