SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

wątróbka ze szpinakiem i cebulką

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 10308

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 1651 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 11016
sog, doprawdy smacznie wyglada. Z tym robakiem to na poważnie?xD

Sporo ma gorzej, większość ma lepiej do tego dążę.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 16 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 977
a ten szppinak to w mikserze zmielony? bo tak wyglada na fotce

Za pot za Krew za Lata Łez!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
lubię zjeść wątróbkę ale tak do 100g max , potem się wydaje dziwna
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
a jakie wartości odżywcze ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Ja tam uwielbiam dobrze przyrzadzona watrobke mniam A pytanie powyzej co do szpinaku,to pewnie jest szpinak rozmrozony ,z kostki hortexu,albo podobnej firmy;-0

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 102 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4894
Ja to robie troszke inaczej.Watróbke na rozgrzana patelnie bez oleju !!! Wtedy woda odparuje. podsmazy sie chwilke i dopiero wtedy tłuszcz sie daje. jak juz bedzie na wpół gotowa dodaje jabłko pokrojone w kostke i cebulke + majeranek. podsmazam chwilke.Doprawiam sola i pieprzem i odrazu jem tak jak napisał autor postu by nie stwardniała

No risk no fun ... ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
wątroba zaebista sprawa nie wiecie co dobre ludzie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 727 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 6812
uwielbiasm wątróbkę i szpinak, sog poleciał, pychotka :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

pulpety wołowe w sosie pomidorowym

Następny temat

Kurczak curry faszerowany pieczarkami z ryżem brązowym na żółto

WHEY premium