Szacuny
1
Napisanych postów
600
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2474
domena pewnie, że należy je jeść przy redukcji tłuszczu. Płatki zawierają węgle złożone, które są wolniej uwalniane dzięki czemu organizm nie dostaje na raz za dużo i nie zamienia w tłuszcz. Dodatkowo błonnik spowalnia proces trawienia.
Szacuny
20
Napisanych postów
2925
Wiek
49 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
17201
Platki owsiane - poezja. Ja podgrzewam je troche z mlekiem 0,5%, (200g/szklanka mleka) i odstawiam az nasiakna (5-10 min.), potem laduje platki do miksera, dodaje 1-2 banany, 2-3 jajka, troche kakao do smaku, i otrzymuje kleik, moze niezbyt apetycznie to wyglada, ale smakuje super. Na koniec dodaje kilka moreli/sliwek fig(zelazo!) suszonych i sniadanko mam z glowy. Polecam.