Zmieniony przez - Arreeoo w dniu 2018-04-16 22:56:05
...
Napisał(a)
Siemanko, tak jak w temacie zna ktoś smaczny sposób przygotowania ryb? (oczywiście fit, chodzi mi o ryby takie jak:mrożone filety Morszczuk/Mintaj/Śledzie.)
Zmieniony przez - Arreeoo w dniu 2018-04-16 22:56:05
Zmieniony przez - Arreeoo w dniu 2018-04-16 22:56:05
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Ja ostatnio się nie bawie i jak robie fryty w piekarniku to i rybę od razu wrzucam, tylko pieprz i sól. Mi smakuje i wystarczy.
Co innego jak masz całą rybę to mozan się pobawić w jej faszerowanie.
Tutaj masz fajny przepis
https://www.sfd.pl/Dorsz_w_pesto_z_batatami_z_pieca_by_makrosięzgadza-t1161025.html#post-18398890
Co innego jak masz całą rybę to mozan się pobawić w jej faszerowanie.
Tutaj masz fajny przepis
https://www.sfd.pl/Dorsz_w_pesto_z_batatami_z_pieca_by_makrosięzgadza-t1161025.html#post-18398890
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Nie kupuj mrożonych ryb
Glazury od groma na nich i tak naprawdę jak przeliczysz rybkę świeża bez glazury wyjdzie taniej,smczniej oraz będzie ją łatwiej przygotować .
Glazury od groma na nich i tak naprawdę jak przeliczysz rybkę świeża bez glazury wyjdzie taniej,smczniej oraz będzie ją łatwiej przygotować .
1
...
Napisał(a)
dokładnie jak lodzianin, ja jak trafię dobrą, to kupuję więcej i sam mrożę sobie. Ryby białe uwielbiam po prostu na parze, wystarczy pieprz ew. trochę soli, a te z różowym mięsem zasmakowały mi bardzo lekko podsmażane na maśle.... obłęd
2
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
Polecane artykuły