...
Napisał(a)
Ja polecam z Lidla , z biedry często to mięso jest twarde i jak odparowuje strasznie zalatuje chemia
...
Napisał(a)
dudeeTo chyba u Was w biedronce tak jest.
Każdy ma prawo do opinii ;) Może i tylko u nas.
...
Napisał(a)
Różne mięsa z biedronki jadłem i z lidla, steków z biedry, nie wiem to chyba sokołów był nawet nie zjadłem, nie dało się tego przegryźć.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Zgodzę się. Steki z Sokołowa to kamienie. Mają też je w carrefour, wziąłem pierwszy i ostatni raz.
...
Napisał(a)
sebakoks123dudeeTo chyba u Was w biedronce tak jest.
Każdy ma prawo do opinii ;) Może i tylko u nas.
Jasne, że tak. Dlatego nadmieniłem swoje spostrzeżenie :)
...
Napisał(a)
Szczegolnie, ze w lidlu oszukuja piszac o kurach i jajkach z "powolnego wybiegu" co myli konsumentow bo to klatka a nie dziubiaca trawe kura. Taki tam niuans
Ja malo kurczaka jem, bardziej indyka. Niemniej nie popadalbym w skrajnosci - lepiej kupic tego tanszego.
sam zakladam hodowle przydomowa zielononozek na wiosne, ale na jajka bardziej.
Zmieniony przez - abdulkanarek w dniu 2018-02-21 14:10:51
Ja malo kurczaka jem, bardziej indyka. Niemniej nie popadalbym w skrajnosci - lepiej kupic tego tanszego.
sam zakladam hodowle przydomowa zielononozek na wiosne, ale na jajka bardziej.
Zmieniony przez - abdulkanarek w dniu 2018-02-21 14:10:51
Polecane artykuły