SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dieta czy aby na pewno dobra

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 7285

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 202 Napisanych postów 415 Wiek 37 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 18388
Podstawa to dobrze ubite na sztywno białko. Odwracasz miskę do góry nogami i ono nie ma prawa wypaść.


Zmieniony przez - Kriso1987 w dniu 27.02.2018 21:46:43
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 553
No dobra. To jak będę robił to tak przetestuję. Obróce miskę i jak wypadnie to źle jak nie to będzie dobrze zrobione
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6267 Napisanych postów 76019 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754787
Ja akurat nie ubijam białka do omletów. Kwestia odpowiedniej proporcji jajek do płatków. Jeżeli tych drugich jest zbyt wiele, to omlet wyjdzie dość twardy. Fajne i delikatne są z mąki gryczanej.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1717 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
Niemniej jendak, jeśli białko jest ubite to omlety są bardziej puszyste.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6267 Napisanych postów 76019 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754787
Zgadza się. W tym celu można również dodać odrobinę sody lub proszku do pieczenia.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 553
Ooo o proszku do pieczenia tak myślałem coś :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Problemy z utratą wagi

Następny temat

Brak apetytu rano

WHEY premium