SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Gofry gryczano - budyniowe

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2406

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika
Ekspert
Szacuny 375 Napisanych postów 423 Wiek 41 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 13988
Witam się oficjalnie po raz drugi
Z wielką przyjemnością dołączyłam do Was
Mam nadzieję, że nie będzie wiało nudą - a przepisy nie będą skomplikowane.

Dziś
Błyskawiczne gofry gryczano - budyniowo - bananowe.

Co będzie potrzebne :

30 gram mąki gryczanej - ja mielę kaszę niepaloną w młynku do kawy
20 gram budyniu - ja użyłam tego z All Nutricion - mega waniliowy
Jeden dojrzały banan
Jedno jajko
Kilka łyżek wody
Jajko + banan + mąka z budyniem + woda ➡ zmisować a najlepiej zblendować.
Ciasto wylać do gofrownicy. Upiec. Będą mięciutkie - nie spodziewaj się chrupiących

Nie masz gofrownicy?
Usmaż placuszki

Całość to około 370 kcal - u mnie już razem z kiwi.
T9 W60 B17
Ps. Jeśli nie masz budyniu, daj 40 gram mąki zamiast 30 gram i nie dodawaj wody










6
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94390 Napisanych postów 364317 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1668763
proste i fajne , będzie trzeba zrobić w takim zestawieniu jak podałaś
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika
Ekspert
Szacuny 375 Napisanych postów 423 Wiek 41 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 13988
lodzianin1
proste i fajne , będzie trzeba zrobić w takim zestawieniu jak podałaś

Koniecznie. W lodowce podrasowany sernik na zimno . Jutro dziki testują. Będzie pozytyw - będzie przepis ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5995 Napisanych postów 10061 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214365
super się prezentują

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika
Ekspert
Szacuny 375 Napisanych postów 423 Wiek 41 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 13988
missInvincible
super się prezentują

Dzieki. A jak smakują :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 148 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 52344
makrosięzgadza


Jajko + banan + mąka z budyniem + woda ➡ zmisować a najlepiej zblendować.




czym się będzie różniło zmiksowane ciasto od zblendowanego?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika
Ekspert
Szacuny 375 Napisanych postów 423 Wiek 41 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 13988
Malwina198
makrosięzgadza


Jajko + banan + mąka z budyniem + woda ➡ zmisować a najlepiej zblendować.




czym się będzie różniło zmiksowane ciasto od zblendowanego?

Zmiksowane bedzie mieć grudki
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Mieso w słoiku

Następny temat

Co na obiad ???

WHEY premium