SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Na czym smażyć?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 5051

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 58 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 1734
Kokosowy z biedry ten bezzapachowy spoko bedzie ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6255 Napisanych postów 75946 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754360
W zasadzie każdy będzie dobry. Rafinowany również. Jeżeli nie zależy Ci na smaku i zapachu, to śmiało. W promocji, gdy jest po około 7, czy 8zł wychodzi bardzo dobrze. W normalnej cenie taniej dostaniesz 900ml na internecie.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51556 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Jak dla mnie to ten z biedry śmierdzi po rozgrzaniu na patelni. Wole dopłacić i kupić inny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 58 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 1734
Jaki polecasz inny ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3035 Napisanych postów 51765 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349847
Osobiście polecam firmę Targroch olej czy erytrytol mają w fajnych cenach, ale w sklepie sfd znajdziesz tego kupę, choćby firmowy "forumowy".

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51556 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Teraz kupiłem w Auchanie firmy house of Asia i jest ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6255 Napisanych postów 75946 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754360
Targrocha również używałem i był ok. Na pewno nie polecam Ostrovitu (nierafinowany). Po kilku sekundach na patelni pali się, zmieniając kolor na czerwony/brązowy.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51556 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja mam z ostrovitu nierafinowany i jest ok. Fakt ze używam go tylko na zimno. Ale zdażyło mi się chyba raz na nim smażyć i wszystko było w porządku. Może jakas trefna partia ci się trafiła
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Praca fizyczna a regeneracja

Następny temat

Problem ze śniadaniami i źródłem tłuszczy

WHEY premium