SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Twarog

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 2833

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3421 Napisanych postów 8469 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 407869
No to poobserwuj dzienniki osób trenujących, czy nawet wątek "zdjęcia naszej szamy" i będziesz wiedział.

Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840

"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132148 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460637
Mięs ryb, podrobów jest taki ogrom do wyboru, tylko własna wyobraźnia Cię ogranicza co z tego wymyślić.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 58 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 1734
Tak jak kurczak po treningu to zamiast tego wieprzowina moze byc ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132148 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460637
może być schabik, jakaś szynka mielona (mięso nie wędlina) dodać do tego passate, trochę sukini, ugotować makaron i jest spagetti

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Weekendowe konkursy z kuchnia SFD-Sierpień 2017

Następny temat

FiT TwiX :-)

WHEY premium