...
Napisał(a)
Baaardzo smaczne ciasto :) choc niestety nie mialem akurat czekolady a robilem o 22 wiec nast zrobie juz z polewa i mysle ze to juz wogole bedzie ekstra
...
Napisał(a)
wchodzi calkiem niezle:)
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
Rozumiem że olej koko z tabeli to tylko do posmarowania blaszki i rozpuszczania czeko? ;)
Zrobię na dniach pewnie ;D
Zrobię na dniach pewnie ;D
BLOG TRENINGOWY - http://www.sfd.pl/[BLOG]_Krzyżu9218__Nowy_Ja-t1141293-s87.html
BLOG KULINARNY - http://www.sfd.pl/[BLOG]_Krzyżu_w_kuchni_czyli_dieta_bez_diety._-t1157302.html
...
Napisał(a)
dokladnie
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
Znow zapomnialem czekolade kupic do rozpuszczenia ale jest sos czekoladowy polany ze Sport Definition ktory jest mega i troche wiorkow kokosowych
...
Napisał(a)
elegancko:)
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
Robię jutro, ale bez wheya, jaką mąkę dać zamiast? Owsiana, pszenna, ryżowa, kokosowa....
...
Napisał(a)
Zrobiłam, skonsumowałam, pewnie wersja oryginalna lepsza niż mój wypiek.
Dałam mąkę pszenną - fasola jest dość ciężka plus mąka pszenna - mało sernikowe mi wyszło, raczej coś a la brownie.
W smaku całkiem niezłe, pewnie lepsze z odżywką, bo słodka?
Ja dosładzałam erytrytolem, następnym razem chyba miodem lub bananami a la sernik Malinowej (mój faworyt).
A może zamiana mąki pszennej na np. skrobię ziemniaczaną troszkę by odciążyła to ciacho?
Mąka pszenna typ 2000 to zdecydowanie za duży kaliber do tego ciacha.
Ale sam pomysł fajny, bo trochę białka wpada do bilansu :)
No i polewa wymiata i wynagrodziła mi ewentualne braki :) :)
Zmieniony przez - AKB w dniu 2017-07-23 15:19:14
Dałam mąkę pszenną - fasola jest dość ciężka plus mąka pszenna - mało sernikowe mi wyszło, raczej coś a la brownie.
W smaku całkiem niezłe, pewnie lepsze z odżywką, bo słodka?
Ja dosładzałam erytrytolem, następnym razem chyba miodem lub bananami a la sernik Malinowej (mój faworyt).
A może zamiana mąki pszennej na np. skrobię ziemniaczaną troszkę by odciążyła to ciacho?
Mąka pszenna typ 2000 to zdecydowanie za duży kaliber do tego ciacha.
Ale sam pomysł fajny, bo trochę białka wpada do bilansu :)
No i polewa wymiata i wynagrodziła mi ewentualne braki :) :)
Zmieniony przez - AKB w dniu 2017-07-23 15:19:14
Polecane artykuły