SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Czekoladowy sernik z fasoli by TomQ

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6242

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1952 Napisanych postów 13710 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 249865
Baaardzo smaczne ciasto :) choc niestety nie mialem akurat czekolady a robilem o 22 wiec nast zrobie juz z polewa i mysle ze to juz wogole bedzie ekstra
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12034 Napisanych postów 160421 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234328
wchodzi calkiem niezle:)

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5281 Napisanych postów 3170 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 53093
Rozumiem że olej koko z tabeli to tylko do posmarowania blaszki i rozpuszczania czeko? ;)
Zrobię na dniach pewnie ;D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12034 Napisanych postów 160421 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234328
dokladnie

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1952 Napisanych postów 13710 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 249865
Znow zapomnialem czekolade kupic do rozpuszczenia ale jest sos czekoladowy polany ze Sport Definition ktory jest mega i troche wiorkow kokosowych

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12034 Napisanych postów 160421 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234328
elegancko:)

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 50 Wiek 3 lata Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 9083
Robię jutro, ale bez wheya, jaką mąkę dać zamiast? Owsiana, pszenna, ryżowa, kokosowa....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 69 Napisanych postów 631 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 17483
nie ma to wiekszego znaczenia, kwestia preferencji dietetycznych
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 50 Wiek 3 lata Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 9083
Zrobiłam, skonsumowałam, pewnie wersja oryginalna lepsza niż mój wypiek.
Dałam mąkę pszenną - fasola jest dość ciężka plus mąka pszenna - mało sernikowe mi wyszło, raczej coś a la brownie.
W smaku całkiem niezłe, pewnie lepsze z odżywką, bo słodka?
Ja dosładzałam erytrytolem, następnym razem chyba miodem lub bananami a la sernik Malinowej (mój faworyt).
A może zamiana mąki pszennej na np. skrobię ziemniaczaną troszkę by odciążyła to ciacho?
Mąka pszenna typ 2000 to zdecydowanie za duży kaliber do tego ciacha.
Ale sam pomysł fajny, bo trochę białka wpada do bilansu :)
No i polewa wymiata i wynagrodziła mi ewentualne braki :) :)



Zmieniony przez - AKB w dniu 2017-07-23 15:19:14
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

NAGRODA ZA BLOGA - styczeń

Następny temat

Dżem zero cukru

WHEY premium