Zrób tak jak pisałem wcześniej, spróbuj raz z samej pszennej, smaż na małym ogniu pod przykryciem, zostaw żeby odpoczęły i będzie dobrze. Jak nie przywierają to patelnia powinna być ok.
Zrób tak jak pisałem wcześniej, spróbuj raz z samej pszennej, smaż na małym ogniu pod przykryciem, zostaw żeby odpoczęły i będzie dobrze. Jak nie przywierają to patelnia powinna być ok.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Co do mąki jaglana, w takim razie kupię jakąś pszenna i zrobię test. Ale w takim razie co z omletami z płatkami owsianych? One też bywają surowe w środku
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Co do serka wiejskiego w plackach - mogą się nie udać np. z powodu zbyt małej ilości mąki, serek jest dość wodnisty, radziłabym z serka zrobić np. babeczki w foremkach sylikonowych, z dodatkiem np. banana/ śliwki suszonej/ orzechów nerkowaca i masła orzechowego. Pycha
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
A ze pracuje do 21 to najszybciej wrzucić wszystko w blender i na patelnię :)
No nic, wybiorę sie dzisiaj do Tesco, zobaczę za patelkami jak i mąka z glutenem :D
Zmieniony przez - makrosięzgadza w dniu 2018-02-10 19:31:48
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html