SFD.pl Doping

Dodaj odpowiedź

Problem po cyklu?. 10 miesięcy po cyklu.

Wysłana -
Witam, jak w temacie zwracam się do Was o pomoc w ustaleniu przyczyny słabego samopoczucia, rozdrażnienia, niskiego libido. Nie jestem pewny, czy to problem związany z odblokiem, który miałem ok. 10 miesięcy temu. Odbyłem swój pierwszy cykl. prop + wino. Brałem przez 13 tyg. 100e3d propa i 50 e3d wina iniekcja. Po zakończeniu odbyłem odbyłem odblok clom + hcg. 5 dni po ostatnim strzale poszło 1250 hcg i tak brałem aż do dawki ogólnej 10000 jednostek. póżniej wszedłem na clom przez 10 dni brałem po 1 tabletce 50mg rano/wieczór, następnie 4 dni po 50mg/dzień. Wszystko wydawało się być w porządku(może tego nie zauważałem, ze coś jest nie tak). Nie zrobiłem badań kontrolnych po wszystkim. Teraz wróciłem z pracy za granicą, udałem się do lekarza i oto moje wyniki:

FSH - 4,29 (0.95-11.95)
LH - 9,29 (0.57-12.07)
Estradiol - 33,00 -11-44)
Prolaktyna - 20,57 (3,46-19,40)
Testosteron - 1002,45 (47.01-980.56)
PSA - 0.74 (0,00-4,00)

Czy Waszym zdaniem może być przyczyną źle zrobiony odblok? Czy raczej powinienem udać się do jakiegoś specjalisty? Jeżeli jest możliwość obyć się bez dalszych wizyt u lekarza, proszę o Waszą pomoc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Ciebie zainteresować:

Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?

sylwia i emil Indywidualne plany dietetyczne i treningowe Sprawdź więcej
Wysłana -
Wypełnij ankiete działu
http://m.sfd.pl/]]]_ANKIETA_[[[_/_REGULAMIN_DZIAŁU_DOPING-t909463.html 
Wysłana -
Ankieta działu z tematów podwieszonych, kopiuj, wklej i wypełnij dokładnie
Wysłana -
1. WIEK: 26
2. WAGA: 85
3. WZROST: 173
4. WYMIARY:
-biceps: 4,0
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 2,5(teraz prawie roczna przerwa)
6. DIETA: aktulnie brak, wcześniej białkowo/węglowodanowa
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1 cykl 13tyg. prop 10 tyg wino
8. TRENING: masowo-siłowy
9. CEL CYKLU: zwiększenie masy ciała, ogólnej siły
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 13tyg. prop 10 tyg wino. 10 miesięcy temu.
11. POZIOM BF%: nie znam.
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): endomorfik? raczej tyję, ale nie dużo.
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB PO ROSTU OWŁOSIENIA: owłosiony jak niedźwiedź.
15. PPM (podstawowa przemiana materii): nie znam.
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 131 kg
-martwy ciąg: 160 kg
-przysiad: 150 kg
Wysłana -
Rozumiem że diety brak

Prolaktyna lekko ponad widełki wyszła możesz tak na nią reagować i brakuję badań tarczycy, tsh ft3 ft4.

Testosteron bardzo ładnie, widać że jądra produkują dobrze


Zmieniony przez - Natan33 w dniu 16/05/2018 11:05:51
Wysłana -
aktualnie nie mam diety, ledwo wróciłem do ćwiczeń. Dietę miałem bardzo dobrą, pomogli mi ją ustalić bardziej doświadczeni ludzi z siłowni. Mam iść wykonać resztę badań? Szpital mam za oknem. Mogę się ubrać i iść.
Wysłana -
memorelo
aktualnie nie mam diety, ledwo wróciłem do ćwiczeń. Dietę miałem bardzo dobrą, pomogli mi ją ustalić bardziej doświadczeni ludzi z siłowni. Mam iść wykonać resztę badań? Szpital mam za oknem. Mogę się ubrać i iść.


Obawiałem się, że chodzi o jądra, że coś skopałem. Mimo wszystko coś jest nie tak. Wcześniej człowiek się ślinił na widok dziewczyn, teraz są mi trochę obojętne. Tak się żyć nie da ;(

A z tą prolaktyną jak sobie poradzić?


Zmieniony przez - memorelo w dniu 2018-05-16 11:14:44
Wysłana -
Cabaser, zjedz ćwiartkę tab i powinno pomóc. Po 2 tyg zrób badania i sprawdź prolo, jakby za mało zeszło to zjesz kolejne cwierc tabletki. Reszta wyników wręcz wzorowa po odbloku
Wysłana -
Dzięki za odpowiedz. Jeszcze dla spokoju ducha wykonam badania tarczycy o których wspomniał Natan.
Wysłana -
Ja z duzo wieksza prolaktyna slinilem sie na widok zgrabnych nog i "duzych, niebieskich oczu" (tak od 3 w gore).
Strona 1 z 1
Dodaj odpowiedź