SFD.pl Doping

Dodaj odpowiedź

Pomoc z odblokiem po długim cyklu

Wysłana -
Przez 8 miechow ufales koledze a teraz już nie ?
Teraz badania hormonów które będą potrzebne do przeprowadzenia prawidłowego odbloku , a po pozostałe badania .
Wysłana -
Czyli jakie konkretnie badania do rozpisania odbloku??
Wysłana -
Kafka144
Mówił że nie muszę na cyklu tylko po...mogą z tego jakieś poważne konsekwencje być??
moze byc problem zeby jaja ruszyly produkcje testa...
No to ladnie poradzil,8miechow i 10tys hcg po tym ze 2razy za malo choc moze sie okazac ze bedzie trzeba wiecej...
Badanie estradiolu i prolaktyny i wrzucas tu wyniki i dobieramy dawke leku do zbicia,masz jakies ia do ogarniecia typu symex? pod koniec hcg badanie testa jaki jest poziom


Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2017-12-18 13:45:54
Wysłana -
Spoko jak będę miał wyniki to wklejam od razu
Wysłana -
Wiem że sytuacja i tak jest nie za dobra ale lepiej ciągnąć jeszcze teścia dopóki nie będzie odbloki czy mogę odstawić i odblok po 2 tygodniach ??
Wysłana -
Jesli masz konciwje towaru to pociagnij te 2tyg do konca i 10dni pozniej wchodzisz z hcg a jak doataniesz wyniki wklej i zbijamh...za ile maja byc wyniki?
Wysłana -
leć towar do czasu badań bo najpierw trzeba wyrównać hormony ,ten twój "koleżka" by cię na mine wpasował z tym pct
Wysłana -
Kiedyś za starych czasów kiedy się było mało obeznanym też poleciałem 6 miesięcy bez hcg... na odblok poszła paczka hcg 1000iu e2d i paczka cloma + paczka tamoxa. Miałem już stracha bo pytali czy mam jeszcze jaja, a schodziłem temu żeby zrobić bobasa. Spokojnie odblok poszedł, córkę spłodziłem jakoś po 3 miesiącach. PJakieś dwa lata temu zdecydowaliśmy się na drugiego bobasa i po 7 miesiącach zszedłem z cyklu, to pykło po 3 tygodniach od odstawienia cypio, gdy biłem jeszcze hcg ale hcg szło 500iu e7d a w czasie jak przylałem szło 1000iu e2d. FSH i LH wynosiły jeszcze zero.

Także od tej pory jestem zdania że lepiej bić małe dawki hcg wg przez cały cykl.

Także nie ma co z góry zakładać najgorszego pomimo że hcg nie było bite na cyklu, przeprowadź odpowiednie pct i wszystko będzie grać.

zbadaj prolaktynę i estradiol, jeśli będą widełki to kup 2 paczki hcg i 30 tab clom + 30 tab tamoxa. Powinno wystarczyć.

HCG 2500iu e3d, potem po 3 dniach po tabletce clom + nolva przez mieciąc, bez żadnych frontów





Zmieniony przez - weex w dniu 2017-12-19 12:42:11
Wysłana -
Są wyniki:

OESTRADIOL- 146 (<170)[pmol/L]
PROLACTIN- 145 (100-410)[mlU/L]
TESTOSTERONE- 35 (10-30) [mlU/L]
Wysłana -
Załatw sobie 3-4ampy pregnylu 5000j i trzy opakowania clomidu najlepiej aptecznego
po 10sztuk pakowany ,w polsce nazwa clostilbegyt oraz
paczkę nolvy.
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź