SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Polewa czekoladowa bez topienia się ?

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1523

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 30 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 366
Wie ktoś jak zrobić taką polewę czekoladową która się nie roztapia poza lodówka ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Z czekoaldy sobie zrób, roztapaisz sama czekoladę i potem jak zastygnie powinna mieć taką samą konsystencję.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1660 Napisanych postów 5479 Wiek 35 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 94310
wlasnie mialem napisac to samo ale uznalem ze autorowi raczej nie chodzi o rozpuszczenie czeko, bo to wydaje sie najbardziej logiczna opcja ze tak trzeba by zrobic, bardziej myslalem nad opcja koko+kakao ale nie mam pewnosci czy w temp pok dalej bedzie forma stala...

when im going to do some mountaineering actually im going back home

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
Czekolada gorzka z odrobiną oleju kokosowego, da lepszy efekt "sklejania się i trzymania się" tego, co chcesz pokryć.
1

W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika
Ekspert
Szacuny 375 Napisanych postów 423 Wiek 41 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 13988
Tak jak blue radzi, czeko roztapiasz albo samo albo z odrobiną oleju kokosowego lub masła klarowanego. zastyga i może być poza lodówką. możesz kombinować z olejem koko plus kakao - ale szkoda twojego czasu - zawsze będzie miękka i półpłynna.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Egzotyczne Fit Trufle

Następny temat

[BLOG] Dieta z kości na ości @-)

WHEY premium