SFD.pl Doping

Dodaj odpowiedź

Plan na TRT u 36 latka

Ankieta - proszę o pomoc

Wiek 36
Waga 73
Wzrost 177
Obwód ramienia 37
Obwód klatki 105
Obwód uda -
Obwód talii 80
Staż na siłowni 3
Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy) -
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe 0
Opisz swój plan treningowy góra , dół
Cel cyklu poprawić jakość życia
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia -
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej) 20
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) tłuszcz tylko na brzuchu
Stan zdrowia średni
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia brak
PPM (podstawowa przemiana materii) 2500
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą) klatka 105kg
Wysłana -
Witam, planuje wejść na TRT gdyż od paru lat mam słabe samopoczucie o libido nie wspominając (żona wk***iona)
Trenuje od 3 lat na siłowni i czasami cos pokopie , nie planuje przygotowania do zawodów, jedynie utrzymać sprawność.
Smieciowego jedzenia raczej unikam a tłuszcz pozostaje tylko na brzuchu.
Chce poprostu dobrze sie czuc , bez depresji, mieć duże libido, od psychiatry mam od 2 lat antydepresanty ale raz je stosuje a raz nie.

Badania robione pare tygodni temu:
Tesc - 4,83ng/ml 2.8-8
Estradiol <5pg/ml 11.3-43.2
Kortyzol 516nmol/l rano 166-507
DHEAS 242.6 88.9-427
Morfologia OK

Czy szukać jakiegoś ogarnietego endo w Krakowie czy witaminki od kolegów z siłki i ratowac sie samemu
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Ciebie zainteresować:

Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?

sylwia i emil Indywidualne plany dietetyczne i treningowe Sprawdź więcej
Wysłana -
a reszta badań??
jakieś przyczyny tak niskiego e2??
nie trt tylko htz
Wysłana -
nie mam pojęcia czemu taki niski, dieta zbilansowana, może od stresu, mam tylko takie badania
Wysłana -
Jakies leki / suple stosowałeś ?
Wysłana -
Suple te co standardowi bywalcy siłowni, żadne Sarmy czy PH, leki to Lexotan i Efectin er od psychiatry.
Wysłana -
Czyli jakie suple ?
Wysłana -
oraz brakuje kilku badań , pewnie dodatkowo może być wywalona prolka po lekach które brałeś
Wysłana -
Kreta, aakg, cytrulina, białko, d3k2, witaminy,
Wysłana -
Jak miałem 22lata to trafiłem na miesiac do szpitala na anemie i mi krew przetaczali, ważyłem koło 60kg , wypłukałem wszystkie witaminy z organizmy codziennymi imprezami ze wszystkimi używkami i śmieciowym żarciem. Jak wyszedłem to mnie faszerowali czyms sterydowym i doj**ałem do 80kg ale od tamtego dnia powoli życie uchodziło
Wysłana -
Dokładnie prolka będzie wywalona
I możesz poczytać o skutkach ubocznych Efectin
Wysłana -
Skutki uboczne zawsze będą ale jak miałem takie jazdy że budze sie w nocy zalany potem i sie dusze bo niemoge powietrza złapać, dadatkowo serce zap*****la , jedynie wybiegniecie na balkon mnie ratowało.
Teraz powoli schodze z tych leków ale całkowicie nieostawie szybko
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź