SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja sfd sklep ikona SKLEP z odżywkami

SFD.pl Kuchnia SFD

Dodaj odpowiedź

Pizza na ziemniaczanym spodzie

Wysłana -
Nie wiem czy kiedyś próbowaliście potraktować ziemniaki blenderem, ale robią się po nim glutowate , wcale nie takie jak ugniecione
Wysłana -
O, nigdy nie próbowałem, a nie wiedziałem- dziękuję za radę, Szefowo
Wysłana -
Samym widelcem ugniotlem i dodatkowo dorzuciłem mąki z amarantusa,po prostu rewelka,nic się nie rozlatuje i smaczne :)
Wysłana -
a moja wyszła niesmaczna.. tzn mi ten spód nie smakował, następnym razem dodam może mniej ziemniaków a wrzucę mąkę, powinno być lepsze :) chociaż wygląda zacnie :)

Wysłana -
Jak się liczy na ten smak co Pezdy normalnej to można się rozczarować, ale jak podchodzi się bez oczekiwań to jest ekstra
Wysłana -
Warto do ciasta dodać przyprawy, np gotowe do pizzy, wtedy nie czuć że to z pyrek...
Wysłana -
kaka21
a moja wyszła niesmaczna.. tzn mi ten spód nie smakował, następnym razem dodam może mniej ziemniaków a wrzucę mąkę, powinno być lepsze :) chociaż wygląda zacnie :)





wyglada konkretnie az mi narobiles smaka tym zdjeciem na pizze nie jadlem juz chyba z 2miesiace zadnego fast fooda
Wysłana -
ee to żaden fast food i nie smakuje tak ;) powyższa porcja jest z mniejszej ilości składników bo ja na redukcji jestem, 300g ziemniaków było ale spokojnie 200g nawet starczy, podpiekłam, posmarowałam przecierem pomidorowym, kurak, łyżka kukurydzy i plasterek sera i znowu do piekarnika na chwilę
Strona 7 z 7
Dodaj odpowiedź