sfd logo sfd sklep ikona SKLEP z odżywkami

SFD.pl Kuchnia SFD

Dodaj odpowiedź

Pizza na ziemniaczanym spodzie

Wysłana -
Jak się dobrze podpiecze od spodu to powinno się trzymać
Wysłana -
anubis84
A "ciasto" masa jaką ma konsystencję po upieczeniu da się to w rękę wziąć jak pizze ?


Pewnie że się da:) Przepis jest naprawdę świetny...,
Wysłana -
Melo, pewnie Ci to mówili, ale jesteś mistrzem

Pizze zrobiłem i ja!
Zmodyfikowałem ciasto i jako zagęszczacz, żeby mieć pewność, że się nie rozleci, wsypałem 10-15g zmielonego siemienia lnianego. Masę rozsmarowałem na papierze do pieczenia, podsypanym mąką. U mnie wystąpił ser żółty 13% tłuszczu






Ciasto sprężyste i nierozpadające się jak w zwykłej pizzy

Dzięki!
Wysłana -
Fantastyczna wyszła!
Mega się cieszę że ulepszyłeś przepis pod siebie
Super!
Wysłana -
Wow , wypasiona ! seerio !
Wysłana -
Zmieniam Pizzerię Tomek oferujesz dowóz?
Wysłana -
Dzięki, starałem się
Proste, dowóz na motocyklu w 5min

A tu kolejna, z wczoraj, narzeczona sobie zrobiła



Zmieniony przez - Czawaj w dniu 2017-05-27 09:30:18
Wysłana -
Zamawiam jedną na dziś na 21 do mnie do pracy!
Strona 6 z 6
Dodaj odpowiedź